aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Καλή αρχή… στο σκητ

Σκοποβολή: Καλή αρχή… στο σκητ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΖΑΝΙΤΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΕΑΚ)

Πολύ καλά ξεκίνησαν οι αθλήτριές μας στο σκητ στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Σκοποβολής στο Λονάτο, αφού η εθνική μας ομάδα με συνολικό αποτέλεσμα 140/150 πήρε προβάδισμα στην ομαδική κατάταξη, ενώ η Κωνσταντία Νικολάου με μια μόλις απώλεια στις δυο πρώτες πούλες (25+24) βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στην ατομική κατάταξη των γυναικών προηγούνται δυο αθλήτριες με 50/50. Οι άλλες δυο διεθνείς μας Παναγιώτα Ανδρέου (46/50) και Άντρη Ελευθερίου (45/50), έχουν άλλη μια ευκαιρία (25 δίσκους) να βελτιώσουν την θέση τους στη βαθμολογία και να κρατήσουν την ομάδα στην πρώτη θέση.

Από Ελλαδικής πλευράς, η Μυρτώ Σακελαροπούλου είχε άσχημο ξεκίνημα (15+21) και με 36/50 «κόλλησε» στον πυθμένα της βαθμολογίας. Αντίθετα οι νεάνιδες συναθλήτριες της ξεκίνησαν αρκετά καλά, με την Αρτέμιδα Κεφαλίδου (44/50) να βρίσκεται στην τέταρτη θέση και την Εμμανουέλλα Κατζουράκη (42/50) στη δέκατη.

Στους άνδρες, που ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους μετά το μεσημέρι, ο Γιώργος Αχιλλέως έκανε αρχή με 24/25, ενώ οι άλλοι δυο διεθνείς μας Ανδρέας Χάσικος και Αντώνης Ανδρέου είχαν από δυο απώλειες (23/25). Με 24/25 ξεκίνησε τις προσπάθειές του και ο Έλληνας πρωταθλητής Μάκης Μίτας, ενώ ο συναθλητής του Νίκος Μαυρομμάτης είχε δυο απώλειες (23/25) και ο Γιώργος Σαλαβαντάκης  τέσσερις (21/25).

Οι  έφηβοι αθλητές επρόκειτο να αρχίσουν τις προσπάθειές τους το απόγευμα, για να συμπληρώσουν μαζί με τους άνδρες τις δυο πρώτες τους πούλες (50 δίσκους). Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα με τους τελευταίους 75 δίσκους στο σκητ ανδρών και εφήβων, τη διεξαγωγή των τελικών στις δυο κατηγορίες και την απονομή των επάθλων στους νικητές.

Στην πρώτη συμμετοχή αθλητών μας στο νέο αγώνισμα της ESC (μικτός αγώνας) το «ζεύγος» μας στο τραπ δεν πήγε τόσο καλά και με 87/100 περιορίστηκε στη 12η θέση της κατάταξης, ανάμεσα σε 14 ζεύγη από ισάριθμες χώρες.

Ο Άδωνης Μυλωνάς πέτυχε 46/50 (23+23) και η Γεωργία Κωνσταντινίδου 41/50 (20+21). Το χρυσό μετάλλιο εξασφάλισε το ζεύγος από τη Ρωσία Αλεξέι Αλίποβ και Έλενα Κατσ, που κέρδισαν στο μεγάλο τελικό την Πορτογαλία, ενώ το χάλκινο πήγε στη Γερμανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ