aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Η βράβευση των πρωταθλητών της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας

Σκοποβολή: Η βράβευση των πρωταθλητών της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας

Υπό την αιγίδα του δημάρχου Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζιη, θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο στα Λατσιά, η ετήσια τελετή βράβευσης του Δ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής 2016 της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας.

Η τελετή θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 7.00 μμ και στη διάρκειά της θα απονεμηθούν τα έπαθλα στις πρωταθλήτριες ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων της επαρχίας, καθώς και στους πρωταθλητές κυνηγούς και σκοπευτές στις διάφορες κατηγορίες.

Πριν από τις απονομές θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ.κ Ησαΐα και θα ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων στους νικητές των φιλανθρωπικών αγώνων της Μητρόπολης.

Στο Δ’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, όπου οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 520, πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, ενώ δεύτερη κατετάγη η ομάδα του Κ.Σ. Πέρα Ορεινής και τρίτη η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου. Θα βραβευτούν επίσης, οι ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας, Κ.Ε. Λυθροδόντα και «Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς, καθώς και η εφηβική ομάδα του Κ.Σ «Πολύκαττος».

Οι πρωταθλητές στις κατηγορίες των κυνηγών Α’, Ηλίας Χαραλάμπους και βετεράνων κυνηγών Θανάσης Κωνσταντίνου, σε προηγούμενη βράβευσή τους μαζί με τον Μητροπολίτη Ταμασού και Όρεινής κ.κ Ησαΐα
Οι πρωταθλητές στις κατηγορίες των κυνηγών Α’, Ηλίας Χαραλάμπους και βετεράνων κυνηγών Θανάσης Κωνσταντίνου, σε προηγούμενη βράβευσή τους μαζί με τον Μητροπολίτη Ταμασού και Όρεινής κ.κ Ησαΐα

Στην Α’ κατηγορία των κυνηγών πρώτευσαν οι Ηλίας Χαραλάμπους («Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς), Κυριάκος Κυλίλης και Στέλιος Στυλιανού (Πέρα Ορεινής), Στάθης Κυρίτσης (Πλατανιστάσα), Ειρηνέος Θεοφάνους (Κ.Ε. Λυθροδόντα) και Χρίστος Παρασκευαΐδης («ΣΠΙΘΑ» Λατσιών).

Στη Β’ κατηγορία των κυνηγών θα βραβευτούν οι Χρύσανθος Νεοπτολέμου (Φραγκολίνα) Ανδρέας Αντωνίου (ΣΠΙΘΑ Λατσιών), Έτης Γεωργίου (Αναλιόντας) Γιώργος Κλεάνθους (ΦΤΕΛΙΑ Γερίου), Δημοσθένης Δημοσθένους (Αραδίππου) και Κούλλης Ανδρέου (Κοκκινοτριμιθιάς).

Στην κατηγορία των βετεράνων κυνηγών, πρώτευσαν οι Θανάσης Κωνσταντίνου και Κώστας Γρηγορίου του Κ.Σ. «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας και ο Ανδρέας Λαζανίτης του Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, ενώ στους έφηβους θα βραβευτούν οι νεαροί Παναγιώτης Νεοφύτου και Χροστόδουλος Χριστοδούλου του Κ.Σ. «Πολυκάττος» και ο Γιάννης Νεοφύτου του «Πανσόλειου».

Θα βραβευτούν επίσης, οι σκοπευτές της Α’ κατηγορίας Πέτρος Ιωάννου, Βασίλης Βασιλείου και Λουκάς Ψημολοφίτης, ο Θέμης Τσαγγαρίδης της Β’ κατηγορίας και ο Μίκης Φυλακτού των βετεράνων σκοπευτών, καθώς και νεαρός Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης στην κατηγορία των εφήβων σκοπευτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ