aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Η ώρα των διακρίσεων...

Σκοποβολή: Η ώρα των διακρίσεων…

Τα «βαρέα όπλα» της κυπριακής σκοποβολής, οι αθλητές και αθλήτριες του σκητ, ρίχνονται σήμερα στη «μάχη» των διεθνών αγώνων του «CYPRUS GRAND PRIX 2017», που διεξάγονται στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΣΚΟΚ, έφθασε η ώρα για να διεκδικήσει και η Κύπρος τις δικές της διακρίσεις στη διοργάνωση…

Η ΣΚΟΚ συμμετέχει στους αγώνες του σκητ με πλήρεις ομάδες ανδρών, γυναικών και εφήβων, καθώς και με δυο αθλήτριες στο σκητ νεανίδων, τις Αναστασία Ελευθερίου και Σωτηρία Ανδρέου, στην «παρθενική» τους παρουσία σε διεθνή αγώνα.

Με την εθνική ανδρών αγωνίζονται οι πρωταθλητές μας Γιώργος Αχιλλέως, Ανδρέας Χάσικος και ο νεαρός Σωτήρης Αντωνίου, ενώ η γνωστή τριάδα Άντρη Ελευθερίου, Παναγιώτα Ανδρέου και Κωνσταντία Νικολάου στελεχώνουν την εθνική γυναικών και οι νεαροί Νικόλας Βασιλείου, Παναγιώτης Πούλλος και Χριστόδουλος Κόκκινος απαρτίζουν την εθνική μας ομάδα των εφήβων.

Πέρα από τους αθλητές των εθνικών μας ομάδων, οι οποίοι στην κατηγορία τους διεκδικούν με αξιώσεις ομαδικές και ατομικές διακρίσεις, μια πλειάδα άλλων διεθνών σκητέρς μας, παίρνουν μέρος στο διεθνή αγώνα και διατηρούν τις δικές τους βάσιμες ελπίδες για διάκριση.

Στον αγώνα του σκητ συμμετέχουν συνολικά 145 αθλητές και αθλήτριες εκ των οποίων 75 στην κατηγορία των ανδρών, 28 στους έφηβους, 11 στους βετεράνους, 22 στις γυναίκες και 9 στις νεανίδες. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών, σήμερα θα ολοκληρωθεί ο αγώνας των γυναικών και νεανίδων (75 δίσκοι), θα διεξαχθεί ο τελικός του σκητ γυναικών και θα απονεμηθούν τα έπαθλα στις νικήτριες.

Οι άνδρες, οι έφηβοι και οι βετεράνοι, σήμερα θα ρίξουν τους πρώτους 50 δίσκους και θα ολοκληρώσουν τον αγώνα αύριο Κυριακή με τους υπόλοιπους 75 και τη διεξαγωγή των τελικών στο σκητ ανδρών. Η φετινή διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή των επάθλων στους νικητές και τη τελετή λήξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ