aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Η Εθνική σπόρτινγκ πάει Γαλλία

Σκοποβολή: Η Εθνική σπόρτινγκ πάει Γαλλία

 

Με προορισμό τη Γαλλία, όπου θα πάρουν μέρος στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Σπόρτιγκ ΦΙΤΑΣΚ, αναχωρούν σήμερα οι σκοπευτές μας που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα της Κύπρου, καθώς και άλλοι τέσσερις διεθνείς σκοπευτές μας που θα αγωνιστούν στην ατομική κατάταξη.

Με την εθνική ομάδα θα αγωνιστούν οι διεθνείς Πέτρος Ιωάννου, Άγγελος Αβραάμ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Σάββας Πάτσαλος, ενώ στην ατομική κατάταξη θα εκπροσωπήσουν τα κυπριακά χρώματα και οι σκοπευτές Ανδρέας Ασσιώτης, Πανίκος Μοδέστου, Αριστοφάνης Χριστοδούλου και ο Λουκάς Χάματσος, ο οποίος ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΣΚΟΚ, θα εκτελεί και χρέη αρχηγού της αποστολής.

Τους φετινούς Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Σπόρτιγκ διοργανώνει η Γαλλική Ομοσπονδία Σκοποβολής στην πόλη Σεντ Λαμπέρτ και σε αυτούς αναμένεται να πάρουν μέρος πάνω από 600 σκοπευτές και σκοπεύτριες. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC, οι μέρες σήμερα και αύριο είναι ελεύθερες για ανεπίσημες προπονήσεις, ενώ η επίσημη προπόνηση και η τελετή έναρξης των αγώνων είναι ορισμένες για την Τετάρτη.

Οι αγώνες είναι τετραήμεροι και αρχίζοντας από την Πέμπτη, θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή (50 δίσκοι την ημέρα), που έχει προγραμματιστεί να γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές και η τελετή λήξης των Πανευρωπαϊκών. Η αποστολή της ΣΚΟΚ αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο τη Δευτέρα 6 Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ