aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Έφηβοι και νεάνιδες πάνε… Μάριμπορ!

Σκοποβολή: Έφηβοι και νεάνιδες πάνε… Μάριμπορ!

Στη Σλοβενία θα βρεθούν από τις 5 μέχρι τις 10 Μαρτίου, οι έφηβοι και νεάνιδες αθλητές μας του σταθερού στόχου, για να πάρουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων, που φέτος φιλοξενείται στο Μάριμπορ.

Στην αποστολή συμμετέχουν τρεις έφηβοι και τρεις νεάνιδες σκοπευτές μας, τους οποίους συνοδεύουν η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ιβάνκα Πέλτσιεβα και η προπονήτρια του ΕΣΥΑΑ Ειρήνη Παντελή.

Οι νεαροί διεθνείς Αλέξανδρος Χριστοφόρου, Ανδρέας Χαραλάμπους και Λοΐζος Γεωργίου θα αγωνιστούν στο αεροβόλο τουφέκι εφήβων και οι Άρτεμις Παντελή και Κάλλια Παπασωζομένου στο αεροβόλο τουφέκι νεανίδων, ενώ η νεαρή Παναγιώτα Χαραλάμπους θα μας εκπροσωπήσει στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα των Πανευρωπαϊκών Αγώνων, την Τρίτη 7 Μαρτίου, θα έχουν επίσημη προπόνηση οι νεάνιδες στο πιστόλι και οι έφηβοι στο τουφέκι, οι οποίοι την επομένη θα αγωνιστούν στον προκριματικό και οι οκτώ πρώτοι στον τελικό. Την ίδια μέρα, Τετάρτη 8 Μαρτίου θα έχουν την επίσημη τους προπόνηση οι έφηβοι στο αεροβόλο πιστόλι και οι νεάνιδες στο αεροβόλο τουφέκι.

Στις 9 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι προκριματικοί και οι τελικοί των δυο αγωνισμάτων, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα διεξαχθούν και οι αγώνες (προκριματικοί και τελικοί) για τα ζεύγη (έφηβος – νεάνιδα) τόσο στο αεροβόλο τουφέκι, όσο και στο αεροβόλο πιστόλι.

Οι τελικοί των αγωνισμάτων, θα μεταδίδονται ζωντανά από την τηλεόραση, μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ραδιοφωνίας (EBU), η οποία θα παίρνει σήμα από την RTV Slovenia, που έχει αναλάβει την παραγωγή και την αποστολή του σήματος προς την EBU.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ