aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Δεύτερη νίκη στο κόμπακ για τον Χριστοδουλίδη

Σκοποβολή: Δεύτερη νίκη στο κόμπακ για τον Χριστοδουλίδη

Ο διεθνής σκοπευτής του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου Χάρης Χριστοδουλίδης ήταν τελικά ο νικητής στον έβδομο αγώνα κόμπακ για το «Κύπελλο Κερύνειας», που έγινε την περασμένη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του αθλητή στο φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ, για την οποία χρειάστηκε να κερδίσει σε αγώνα μπαράζ τον Άγγελο Αβραάμ της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού. Οι δυο αθλητές ισοβάθμησαν στην τελική κατάταξη με 97/100 και στο μπαράζ ο Χάρης πέτυχε 22/25, έναντι 20/25 του Άγγελου, ο οποίος επίσης έχει πετύχει δυο νίκες στο πρωτάθλημα.

Στη Β’ κατηγορία πρώτευσε ο Παναγιώτης Χωματένος της ΣΚΟΛΕΥ με 91/100, στη Γ’ κατηγορία ο Ματθαίος Αρμεύτης της ΣΚΟΛΕΜ με 89/100 και στην Γ’ κατηγορία ο Γιάννος Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΥ με 93/100. Στην κατηγορία των εφήβων, ο νεαρός Ανδρόνικος Ξύστρος του ΣΚΟΛΑΡ πρώτευσε με 80/100, ενώ ο συναθλητής του Κωστάκης Κωνσταντίνου πήρε την πρώτη θέση στους βετεράνους με 89/100 και ο Δημήτρης Λόρδος στους σούπερ βετεράνους με 79/100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ