aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Άρξασθαι πύρ…

Σκοποβολή: Άρξασθαι πύρ…

Με τους αθλητές και αθλήτριες του τραπ και του διπλού τραπ να παίρνουν … «θέσεις μάχης» επί των βατήρων του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου Λάρνακας, αρχίζουν σήμερα οι διεθνείς σκοπευτικοί αγώνες «CYPRUS GRAND PRIX 2017».

Της μεγαλύτερης στο είδος της, σκοπευτικής διοργάνωσης στο κόσμο, που φέτος προσέλκυσε το ενδιαφέρον 330 σκοπευτών και σκοπευτριών από 32 χώρες. Στο αγώνισμα του τραπ συμμετέχουν συνολικά 168 αθλητές (148 σκοπευτές και 20 σκοπεύτριες), ενώ στο διπλό τραπ, «φτωχό συγγενή» των αγωνισμάτων κυνηγετικού όπλου, οι συμμετοχές έφτασαν μόλις τους 17 σκοπευτές.

Η ΣΚΟΚ συμμετέχει στους αγώνες με τις εθνικές ομάδες τραπ ανδρών και εφήβων, καθώς και με την πρωταθλήτρια μας Γεωργία Κωνσταντινίδου στο τραπ γυναικών και το Στέφανο Θεοδότου στο διπλό τραπ ανδρών.

Με την εθνική ομάδα των ανδρών στο τραπ αγωνίζονται οι διεθνείς μας Παύλος Κουτσόφτας, Γιάννης Αηλιώτης και Άδωνης Μυλωνάς, ενώ οι νεαροί διεθνείς Πέτρος Αναστασίου, Ευτύχιος Σωτηρίου και Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης θα στελεχώσουν την εθνική μας ομάδα των εφήβων.

Σήμερα θα ολοκληρωθούν τα αγωνίσματα του διπλού τραπ ανδρών και εφήβων (150 δίσκοι) και του τραπ γυναικών και νεανίδων (75 δίσκοι). Το απόγευμα θα διεξαχθούν οι τελικοί του διπλού τραπ ανδρών και τραπ γυναικών και θα απονεμηθούν τα έπαθλα στους νικητές και νικήτριες των αγώνων.

Οι άνδρες, οι βετεράνοι και οι έφηβοι στο τραπ, σήμερα θα ρίξουν τους πρώτους 75 δίσκους και θα ολοκληρώσουν τον αγώνα αύριο με τους υπόλοιπους 50 δίσκους και τη διεξαγωγή του τελικού των ανδρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ