aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοπευτικοί αγώνες, αγιασμός και βραβεύσεις

Σκοπευτικοί αγώνες, αγιασμός και βραβεύσεις

Με τους ετήσιους σκοπευτικούς αγώνες για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, τον καθιερωμένο αγιασμό και τις βραβεύσεις των νικητών των αγώνων, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, δυο μέρες πριν από την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου για το ενδημικό θήραμα. Εκδηλώσεις που για άλλη μια φορά τελούσαν υπό την αιγίδα του δημάρχου Λατσιών Παναγιώτη Κυπριανού.

Οι ετήσιοι σκοπευτικοί αγώνες έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου Λευκωσίας στις 28 Οκτωβρίου και οι διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία, εν όψει κυνηγίου, να δοκιμάσουν τις σκοπευτικές τους ικανότητες σε 50 δίσκους σπόρτιγκ, καθώς και σε ένα γρήγορο διαγωνισμό PULL SHOT των 10 δίσκων και να κερδίσουν διάφορα δώρα ευστοχώντας σε δίσκους φλας.

Νικητής στην κατηγορία των σκοπευτών αναδείχτηκε ο Δώρος Λουκαΐδης με 48 επιτυχίες στους 50 δίσκους, ενώ με 44/50 ο Κύπρος Κυπριανού πρώτευσε στην κατηγορία των κυνηγών μελών και ο Πέτρος Δανιήλ στην γενική κατάταξη των κυνηγών. Πρώτος στους βετεράνους σκοπευτές ήταν ο Ανδρέας Εφέ με 42/50 και στους βετεράνους κυνηγούς ο Θανάσης Κωνσταντίνου με 41/50.

Στο διαγωνισμό PULL SHOT, οι Νίκος Νικολάου και Μάριος Εφέ ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση με το απόλυτο 10/10, ενώ στην ομαδική κατάταξη νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα BERETTA με 123/150, ενώ δεύτερη κατετάγη η ομάδα του Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών με 113/150 και τρίτη η ομάδα του Κ.Σ. « Άγιος Ευστάθιος» Ταμασού με 108/150.

Τα έπαθλα στους νικητές απονεμήθηκαν το βράδυ της ίδιας μέρας στο οίκημα του συλλόγου, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο πατήρ Ανδρέας Παναγή. Πέρα από τους αθλητές, το Διοικητικό Συμβούλιο τίμησε και το μέλος του συλλόγου Κυριάκο Χατζηπέτρου για την προσφορά του προς το σωματείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ