aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοπευτές μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αθλητών με Αναπηρίες

Σκοπευτές μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αθλητών με Αναπηρίες

Τέσσερεις Κύπριοι σκοπευτές του τραπ με κινητικά προβλήματα, θα εκπροσωπήσουν φέτος τη ΣΚΟΚ και τη χώρα μας στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής για αθλητές με κινητικά προβλήματα που θα γίνει στο Λονάτο της Ιταλίας από τις 4 μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τους σκοπευτές Νίκο Δημητρίου, Νεόφυτο Νικολάου, Ραφαήλ Μαρκουλλή και Μάριο Στυλιανού, τους οποίους συνοδεύει ο ομοσπονδιακός προπονητής του τραπ Λεόντιος Λεοντίου.

Οι τρεις πρώτοι, που αγωνίστηκαν και πέρσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Παρα Τραπ, θα λάβουν μέρος κανονικά στις κατηγορίες τους, ενώ ο Μάριος Στυλιανού που συμμετέχει για πρώτη φορά, θα αγωνιστεί για MQS, για οριστικοποίηση της κατηγορίας που θα ενταχθεί με βάση το πρόβλημα αναπηρίας του.

Με βάση το επίσημο πρόγραμμα των διοργανωτών, αύριο Πέμπτη 4 Οκτωβρίου είναι ημέρα επίσημης προπόνησης και τεχνικής συνεδρίας, ενώ οι αγώνες θα είναι διήμεροι και θα διεξαχθούν την Παρασκευή και το Σάββατο, με τους αθλητές να ρίχνουν 75 δίσκους (3 πούλες) την πρώτη μέρα και 50 δίσκους το Σάββατο, για να ακολουθήσουν οι τελικοί σε κάθε κατηγορία. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν με την απονομή των επάθλων στους νικητές και την τελετή λήξης.

Οι ξένες αποστολές θα αναχωρήσουν από το Λονάτο την ερχόμενη Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ