aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοπευτές μας στο Α’ Παγκόσμιο Κύπελλο Αθλητών με Αναπηρίες

Σκοπευτές μας στο Α’ Παγκόσμιο Κύπελλο Αθλητών με Αναπηρίες

Τρεις Κύπριοι σκοπευτές του τραπ με κινητικά προβλήματα, θα εκπροσωπήσουν τη ΣΚΟΚ και τη χώρα μας στους αγώνες του Α’ Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής για αθλητές με κινητικά προβλήματα που θα γίνει στο Λονάτο της Ιταλίας σήμερα και αύριο. Πρόκειται για τους σκοπευτές Νίκο Δημητρίου, Νεόφυτο Νικολάου και Ραφαήλ Μαρκουλλή, τους οποίους συνοδεύει ο προπονητής Λεόντιος Λεοντίου.

Του αγώνα θα προηγηθεί ιατρική εξέταση των αθλητών για οριστικοποίηση της κατηγορίας που θα ενταχθούν με βάση το πρόβλημα αναπηρίας που έχει ο καθένας. Ο Νίκος Δημητρίου έχει πρόβλημα με το ένα πόδι, ο Ραφαήλ Μαρκουλλή έχει πρόβλημα με το δεξί χέρι και ο Νεόφυτος Νικολάου αγωνίζεται σε τροχοκάθισμα.

Και για τους τρεις σκοπευτές μας, ο αγώνας του Λονάτο αποτελεί την πρώτη τους διεθνή συμμετοχή, η οποία έγινε κατορθωτή χάρη στην απλόχερη χορηγία της εταιρίας Χρ. Καποδίστριας & Υιοι ΛΤΔ και τη στήριξη του Πέτρου Μαρκουλλή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ