aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκληρή κούρσα για την Κουττούκη

Σκληρή κούρσα για την Κουττούκη

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός που η κορυφαία πρωταθλήτρια Τάεκβοντο Κυριακή Κουττούκη (21 ετών) έχασε με τον πιο άδικο τρόπο αρχές Ιανουαρίου 2016 μέσα στην Κωνσταντινούπολη την πρόκρισή της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016. Παρά το γεγονός αυτό η Κουττούκη συνέχισε και συνεχίζει με αφάνταστο ενδιαφέρον την πολύ δύσκολη κούρσα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. Πρόκειται για μια πολύ δαπανηρή και σκληρή κούρσα που θα πρέπει να αναφέρουμε ότι συμβάλλει τόσο ο ΚΟΑ και η ΟΠΑΠ όσο και η Εθνική Ομοσπονδία Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ) αλλά και η ίδια η πρωταθλήτρια μας και ο προπονητής Νίκος Νικολάου.

Πριν από μία περίπου εβδομάδα η Κουττούκη κέρδισε αργυρό μετάλλιο στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα (Ολυμπιακή βαθμολογία G2) και πριν τρεις περίπου εβδομάδες 5η θέση στο Grand Prix Ρωσίας (Ολυμπιακή βαθμολογία G4) και τον περασμένο Απρίλιο Χάλκινο μετάλλιο στο Presidents Cup (Ολυμπιακή βαθμολογία G2). Αξίζει να αναφερθεί και η 5η θέση που κέρδισε τον περασμένο Ιούνιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών (κατηγορίας G8). Με όλες τις πολύ μεγάλες αυτές παγκόσμιες επιτυχίες, η Κουττούκη εξακολουθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να βρίσκεται στην κορυφή της Παγκόσμιας βαθμολογίας.

Στην πρωταθλήτρια τόσο ο πρόεδρος της ΕΟΤΚ Φοίβος Χρίστου,  όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνουν ότι θα είναι αρωγοί στις φιλότιμες και πολύ δύσκολες της προσπάθειες για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, και της εύχονται κάθε επιτυχία , ως επίσης και στο Grand Prix Μαρόκου (G4) που θα πραγματοποιηθεί από 22 μέχρι 24 Σεπτεμβρίου 2017. Οι ίδιες ακριβώς ευχές ισχύουν και για την πρωταθλήτρια μας Δέσποινα Πηλαβάκη , που κι‘ αυτή θα πάρει μέρος στο Grand Prix Μαρόκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ