aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣημαντικά κίνητρα στους δρομείς δίνει το ΆλφαΜεγα «Run As One»

Σημαντικά κίνητρα στους δρομείς δίνει το ΆλφαΜεγα «Run As One»

Σημαντικά κίνητρα δίνει ο αγώνας δρόμου ΆλφαΜεγα «Run As One» τόσο για τους τρεις πρώτους νικητές στον Ημιμαραθώνιο όσο και για τους τρεις πρώτους στον Ατομικό Δρόμο 5χλμ αλλά και για τις τρεις πρώτες εταιρείες του Εταιρικού Δρόμου 5χλμ. Συγκεκριμένα οι τρεις πρώτοι νικητές στον Ημιμαραθώνιο θα πάρουν δωροεπιταγές από τις Υπεραγορές ΆλφαΜέγα για 350, 150 και 100 ευρώ αντίστοιχα. Το ίδιο ισχύει και για τις τρεις πρώτες νικήτριες. Τα ίδια χρηματικά έπαθλα ισχύουν και για τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ, τόσο για την ανδρική όσο και για τη γυναικεία κατηγορία, αλλά και για τον Εταιρικό Δρόμο 5χλμ – τα έπαθλα θα πάρουν οι εταιρείες.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του Ημιμαραθωνίου και του Ατομικού Δρόμου 5χλμ, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα κληρώσουν και δέκα ζευγάρια αθλητικά παπούτσια, ειδικά σχεδιασμένα για τρέξιμο.

Ο δεύτερος αγώνας δρόμου ΆλφαΜεγα «Run As One» διεξάγεται την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου και εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τίτλο «Παιδί, Διατροφή και Υγεία». Το πρόγραμμα προωθεί τη σημασία της τακτικής άσκησης και της υγιεινής διατροφής ενώ επωφελούμενα από αυτό, παιδιά 9-12 χρόνων επισκέπτονται μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Κύπρου και αποκτούν δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο διατροφής.

Πληροφορίες και εγγραφές στο www.alphamega.com.cy/runasone. Εγγραφές μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου και μέχρι και το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών των έντεκα Υπεραγορών ΆλφαΜέγα, σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Τον αγώνα διοργανώνουν οι Υπεραγορές ΆλφαΜέγα με μεγάλους χορηγούς την Primetel και την Deloitte. Χορηγός εκτυπώσεων είναι το τυπογραφείο Landas Colour. Χορηγοί είναι η RCB Bank, το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι, η Universal Life, το τυπογραφείο Κασουλίδης, το Lucozade και η ACS Courier. Τη διοργάνωση στηρίζουν οι Δήμοι Έγκωμης, Στροβόλου, Λευκωσίας και Αγίου Δομετίου αλλά και ο Εθελοντικός-Φιλανθρωπικός Οργανισμός των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ