aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣε ρυθμούς Ευρώπης ο Α.Σ. Λατσιά

Σε ρυθμούς Ευρώπης ο Α.Σ. Λατσιά

Ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων η γυναικεία ομάδα των Λατσιών στο χάντμπολ άρχισε ήδη την προετοιμασία της με σκοπό να είναι απόλυτα έτοιμη για τη διάκριση στο EHF CUP. Ο Α.Σ. Λατσιά θα αντιμετωπίσει την Silkeborg-Voel KFUM στη φετινή της ευρωπαϊκή πορεία και στόχος είναι η καλύτερη δυνατή παρουσία.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Δανία το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου και ο επαναληπτικός στην Κύπρο 17-18 Σεπτέμβριου. Προπονητής της ομάδας είναι ο Χρίστος Χατζηεφραίμ, ο οποίος άρχισε να δίνει τις πρώτες οδηγίες στις παίκτριές του για τις δύσκολες αναμετρήσεις με τη δανέζικη ομάδα.

Θυμίζουμε ότι στην Ευρώπη θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο και δύο ανδρικές ομάδες χάντμπολ. Ο Παρνασσός Στροβόλου θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις την πορτογαλική AM Madeira Andebol SAD (το Νοέμβριο) και ο Προοδευτικός Πάφου τη βοσνιακή RK Konjuh Zivinice (τον Οκτώβριο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ