aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣε πορεία τελικού η Γεωργία Κωνσταντινίδου

Σε πορεία τελικού η Γεωργία Κωνσταντινίδου

Τέσσερις αθλητές από την οκταμελή ομάδα της Σκοποβολής αγωνίστηκαν την πρώτη μέρα των αγώνων στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου «Jordi Tarrago». Στο τραπ η Γεωργία Κωνσταντινίδου πραγματοποίησε μια πολύ καλή πρώτη μέρα και με 68/75 δίσκους βρίσκεται σε πορεία τελικού.

Το τέλος της μέρας τη βρήκε στην 4η θέση ανάμεσα σε 12 αθλήτριες και με ανάλογη εμφάνιση αύριο στους υπόλοιπους 50 δίσκους θα βρίσκεται πολύ κοντά στην πρώτη εξάδα που θα τη βάλει στον τελικό, εκεί που θα κριθούν τα μετάλλια.

Στο τραπ των Ανδρών οι Χριστόφορος Κωνσταντινίδης και Μακρή Ανδρέας χρειάζεται να υπερβάλουν εαυτούς τη 2η μέρα για να φτάσουν στην πρώτη εξάδα. Ο Κωνσταντινίδης με 69/75 δίσκους βρίσκεται στη 13η θέση και ο Μακρή με 68/75 στη 19η θέση αντίστοιχα ανάμεσα σε 25 αθλητές Τέλος στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. η Παναγιώτα Χαραλάμπους κατετάγη 12η με 556/600 επί συνόλου 17 αθλητριών.

Η Χαραλάμπους έμεινε μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την 8η θέση, σε έναν αγώνα όπου συμμετείχαν κάποιες από τις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο. Ανάμεσά τους και η Ολυμπιονίκης του Ρίο Άννα Κορακάκη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ύστερα από συγκλονιστική μάχη που έδωσε με τη Ζοράνα Αρούνοβιτς από τη Σερβία, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται με διαφορά μόλις 0,3 του βαθμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ