Σε επαγγελματικούς αγώνες η Εθνική ομάδα σνούκερ

Η εθνική ομάδα Σνούκερ θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην ιστορία του κυπριακού σνουκερ σε επαγγελματικούς αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Κίνα στην πόλη Wuxi μεταξύ των ημερομηνιών 24-30 Ιουνίου.

H αποστολή συγκροτείται από τους Michael Georgiou, ο οποίος είναι επαγγελματίας και το νούμερο 46 στην παγκόσμια κατάταξη και τον Αντώνη Πούλλο, ο οποίος είναι πρωταθλητής Κύπρου.

Στο τουρνουά αυτό θα λάβουν μέρος όλοι επαγγελματίες αθλητές της παγκόσμιας κατάταξης, μερικά από τα ονόματα είναι οι John Higgins, Judd Trump και Lukal Brecel.

Η κυπριακή αποστολή υπόσχεται να φέρει θετικά αποτελέσματα καθώς και οι δύο αθλητές είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι και προπονούνται καθημερινώς και είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

Το τουρνουά αυτό θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Eurosport μεταξύ των ημερομηνιών 24 – 30 του Ιουνίου και όσοι μπορείτε να το παρακολουθήσετε σίγουρα δεν θα χάσετε αλλά θα μάθετε αρκετά.

Τέλος, όσοι επιθυμείτε να πληροφορηθείτε περισσότερα τόσο για τους παγκόσμιους αγώνες της κίνας όσο και για το άθλημα του Σνουκερ μπορείτε να επισκεφτείτε τους ιστοσελίδες www.word snooker.com και Cyprus snooker federation.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ