aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣαββατοκύριακο ποδηλατικής δράσης στο Τρόοδος

Σαββατοκύριακο ποδηλατικής δράσης στο Τρόοδος

Το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουνίου συνεχίζεται και ολοκληρώνεται το Troodos Sports & Fun Festival 2017 που διεξάγεται για έκτη συνεχή χρονιά, μία διοργάνωση της Bikin Cyprus σε συνεργασία με την ΕΤΑΠ Τροόδους και την υποστήριξη της Bolse Vita και ΕΤΑΠ Λεμεσού. Το Σάββατο (03/6) θα γίνει ο αγώνας ανάβασης «0-2000», μια διαδρομή που ξεκινάει από μηδενικό υψόμετρο και φτάνει στην κορυφή του Ολύμπου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει από το My Mall, αντί του ποταμού της Γερμασόγειας, από όπου ήταν η αφετηρία της ανάβασης τα προηγούμενα χρόνια. Η διαδρομή είναι και η πιο δημοφιλής της διοργάνωσης, αφού όσοι συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της ορεινής Κύπρου κατά την ανάβασή τους. Όπως και πέρσι, οι διοργανωτές δίνουν την ευκαιρία σε αρχάριους ποδηλάτες να λάβουν μέρος σε αυτή την πανέμορφη διαδρομή, εισάγοντας αγώνα «0-1000», ο οποίος δηλαδή τερματίζει σε υψόμετρο χιλίων μέτρων.

Το Mountain Bike Enduro της Κυριακής (04/6) έχει σημείο εκκίνησης τον Όλυμπο, σημείο τερματισμού του Σαββατιάτικου αγώνα. Πρόκειται για αγώνα κατάβασης σε off road (ανώμαλη) διαδρομή. Ο αγώνας αρχίζει στις 09:30 το πρωί, ενώ στις 4:30 το απόγευμα θα γίνουν οι απονομές στους νικητές, στις Πλάτρες.

Η αυλαία του 6ου Troodos Sports & Fun Festival άνοιξε την περασμένη Κυριακή (29/5) με τον αγώνα Mountain Bike Marathon όπου μετείχαν 80 ποδηλάτες από την Κύπρο και το εξωτερικό και βρήκε νικητή τον Ανδρέα Μιλτιάδη, ο οποίος αυτές τις μέρες εκπροσωπεί την Κύπρο στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης στο Σαν Μαρίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ