aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣαββατοκύριακο με 16 τελικούς

Σαββατοκύριακο με 16 τελικούς

Πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο (07:30- 12:00) στη Λεμεσό, και συγκεκριμένα στον υδατοφράκτη του Κούρρη, το Α’ Σκέλος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, το οποίο περιλαμβάνει αγωνίσματα στο μονό, διπλό και τετραπλό σκιφ στις κατηγορίες εφήβων, νεανίδων, αντρών και γυναικών.

Στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν αθλητές από πέντε σωματεία: Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου, Ναυτικός Όμιλος Πάφου, Σωματείο «ΝΗΡΕΑΣ» Ύψωνα και Σωματείο Δρομέων «Περικλής Δημητρίου». Κατά το διήμερο θα διεξαχθούν 16 τελικοί και συγκεκριμένα 7 τελικοί την πρώτη μέρα και 9 τη δεύτερη μέρα.

Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου με το Β’ Σκέλος για τις κατηγορίες παίδων και κορασίδων. «Προσκαλούμε το κοινό να παρακολουθήσει τους αγώνες και να γνωρίσει το εντυπωσιακό άθλημα της κωπηλασίας και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών μας», αναφέρει με ανακοίνωσή της η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ