aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣαββατοκύριακο Φυσικής Κατάστασης & Αποκατάστασης

Σαββατοκύριακο Φυσικής Κατάστασης & Αποκατάστασης

Αφιερωμένο στη Φυσική Κατάσταση και στην Αποκατάσταση είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο. Στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας λαμβάνει χώρο στο Σεμινάριο Strength, Conditioning & Rehab με βασικό ομιλητή τον προπονητή φυσικής κατάστασης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δεξί χέρι του Δημήτρη Ιτούδη, Κώστα Χατζηχρήστο, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο ειδικά για το σεμινάριο.

Διοργανωτής είναι το Eshopforsports ενώ την επιστημονική επιμέλεια έχει το Performance 22 Lab. Πέρα από τον κ. Χατζηχρήστο, ομιλητές θα είναι οι Μάκης Κοντογιάννης, Πέτρος Συρακόπουλος, Μάριος Χρίστου και Μάριος Αργυρού.

Το Σεμινάριο αφορά κυρίως τα ομαδικά αθλήματα αλλά και την άθληση στους υπόλοιπους αθλητικούς χώρους (πχ γυμναστήρια), αφού καλύπτει τομείς και εκτός ομάδων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις αναπτυξιακές ηλικίες, ειδικά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στην αποκατάσταση.

Όσοι παρακολουθήσουν το Σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν μεθόδους και τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε κορυφαίο επίπεδο, οι οποίες έχουν προκύψει μέσα από πολυετή εμπειρία. Πολλές φορές αυτές οι μέθοδοι είναι διαφορετικές από τη θεωρεία. Το απόγευμα της Κυριακής (24/06) θα γίνει συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας.

Ειδικές τιμές

Το κόστος παρακολούθησης είναι €100 ανά ενότητα, €160 ανά ημέρα και €240 και για τις δύο ημέρες. Ειδικές τιμές υπάρχουν για Φοιτητές, μέλη του ΕΣΥΑΑ και προπονητές Ποδοσφαίρου και Καλαθόσφαιρας. Το Σεμινάριο απευθύνεται σε γυμναστές, προπονητές δύναμης και φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου και καλαθόσφαιρας αλλά και άλλων  αθλημάτων, personal trainers, άτομα που ασχολούνται με τον τομέα της αποκατάστασης καθώς και φοιτητές ΤΕΦΑΑ και Sports Science.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα στο www.facebook.com/events/233210307434711 και εγγραφές στο www.eshopforsports.com και στο τηλέφωνο 77776100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ