Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό διοργανώνει αύριο τη 14η Διεθνή Ρεγγάτα Κανό Καγιάκ, που θα πραγματοποιηθεί στη θαλάσσια περιοχή μπροστά στους Ναυτικούς Ομίλους Αμμοχώστου και Λεμεσού, στη Λεμεσό. Το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει το πρωί (7:30-11:30), ενώ η τελετή απονομών θα γίνει το απόγευμα (17.30) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γερμασόγειας. Η φετινή διοργάνωση φιλοξενεί αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και παράγοντες από την Ελλάδα, τη Σερβία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία, την Αυστρία, την Αίγυπτο, την Εσθονία και τη Λιθουανία.
Παρών στη φετινή διοργάνωση θα είναι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κανό, Άλμπερτ Γουντς, η παρουσία του οποίου αποτελεί πολύ τιμητικό γεγονός για την εκδήλωση αλλά και για τη χώρα μας. Η 14η Διεθνής Ρεγγάτα Κύπρου συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Γερμασόγειας και τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου του ΚΟΑ, Κλεάνθη Γεωργιάδη.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και ιδιαίτερα στην εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου, τον ΚΟΤ, την ΚΟΕ, τον ΚΟΑ και την εταιρεία Enterprise Rent a Car.