aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑSarrou και Belomoina κέρδισαν στη Αμαθούντα

Sarrou και Belomoina κέρδισαν στη Αμαθούντα

Με τον Jordan Sarrou να κερδίζει τον αγώνα των ανδρών και την Yana Belomoina τον αντίστοιχο των γυναικών, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (05/3) το δεύτερο  και τελευταίο σκέλος του Cyprus Sunshine Cup. Η νίκη του Sarrou στην αρχαία Αμαθούντα, σε συνδυασμό με τη δεύτερη θέση στα «Αυξέντεια», του έδωσαν την πρωτιά στο Cyprus Sunshine Cup.

Ο Γάλλος είχε ευκολότερο έργο στο δεύτερο σκέλος της διοργάνωσης, καθώς ο νικητής των «Αυξεντείων» αναχώρησε από την Κύπρο την Παρασκευή (03/3) και δεν αγωνίστηκε στην μήκους 4.72χλμ κυκλική διαδρομή (Cross Country), εντός του αρχαιολογικού χώρου της Αμαθούντας. Σημαντική επιτυχία για τον Αντρέα Μιλτιάδη η 11η θέση γενικής στον αγώνα της Κυριακής (05/3). Οι άνδρες έκαναν πέντε γύρους στην Ολυμπιακού τύπου διαδρομή,  οι γυναίκες τέσσερις και οι υπόλοιποι λιγότερους.

Τη δύναμή της στο Cross Country έδειξε για δεύτερη συνεχή εβδομάδα η Yana Belomoina από την Ουκρανία. Στο Cross Country στη Μάντρα του Καμπιού –τελευταία μέρα των «Αυξεντείων» ήταν δεύτερη, ενώ στην αρχαία Αμαθούντα κέρδισε.

Πρώτη πάντως στην κατάταξη του Cyprus Sunshine Cup παρέμεινε η Githa Michiels καθώς μπορεί να τερμάτισε τέταρτη στην αρχαία Αμαθούντα, όμως οι πόντοι που μάζεψε, σε συνδυασμό με τους 100 από τη νίκη στα «Αυξέντεια», την  κράτησαν πρώτη.

Ο αγώνας της Κυριακής (05/3) ήταν ο τέταρτος στο Κύπελλο Κύπρου Mountain Bike της ΚΟΠΟ, έτσι πέρα από τους περίπου 70 ξένους που έμειναν στην Κύπρο για δεύτερη εβδομάδα, έλαβαν μέρος και πέραν των 50 Κύπριων. Τις απονομές έκανε ο κ. Πάμπος Ιωάννου, Κοινοτάρχης του Αγίου Τύχωνα που φιλοξένησε τον αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ