aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΡεκόρ συμμετοχών και ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ

Ρεκόρ συμμετοχών και ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι συμμετοχές στον 11ο ετήσιο αγώνα Societe Generale Bank Cyprus «Τρέξτε μαζί μας» για την πρόληψη του καρκίνου που διοργάνωσε ο Δρό.Με.Α Racing και ο Δήμος Γερίου.

Πέραν των 1000 δρομέων έτρεξαν στους αγώνες και τα ολικά έσοδα διατέθηκαν προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ. Στο αγωνιστικό μέρος πρώτευσαν στις γενικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, στα 5χλμ οι Χριστόφορος Πρωτοπαπάς και Άντρεα Λοϊζίδου, στα 10χλμ οι Μάριος Αποστολίδης και Ελένη Ιωάννου και στα 7.7χλμ οι Απόλλων Καποδίστριας και Ναταλία Χαραλάμπους.

Στον παιδικό αγώνα δρόμου 800μ πρώτευσαν στην κατηγορία μέχρι 9 ετών σε κορίτσια και αγόρια αντίστοιχα οι Σόουλε Κουλάλογλου και Σωτήρης Θεοφάνους, και στην κατηγορία 10-13 ετών οι Νάγια Παπαγεωργίου και Ιωάννης Παπαετυχίου. Όσον αφορά στον εταιρικό αγώνα δρόμου, διακρίθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις αντίστοιχα, η ομάδα δρομέων της Τράπεζας Κύπρου, της Societe Generale Bank Cyprus και της Χαραλαμπίδης Κρίστης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ