aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΡάγκμπι: Στο δεύτερο τουρνουά η Κύπρος

Ράγκμπι: Στο δεύτερο τουρνουά η Κύπρος

Η Εθνική Ράγκμπυ Κύπρου συμμετέχει στο δεύτερο και τελευταίο για την σεζόν τουρνουά Ράγκμπυ 7ς (Ολυμπιακό άθλημα) της 2ης Κατηγορίας της Ευρώπης (Trophy). Το πρώτο τουρνουά διεξήχθη στις 3 και 4 Ιουνίου στην Οστράβα της Τσεχίας, όπου η Εθνική μας με μια καλή παρουσία κατέχτησε την 6 θέση σε σύνολο 12 ομάδων. Τα αποτελέσματα των αγώνων του ομίλου βρήκε την Κύπρο να τερματίζει 2η  με 8 βαθμούς με 2 νίκες (Μολδαβία και Λιθουανία) και μια ισοπαλία μετά από συγκλονιστικό αγώνα με το Λουξεμβούργο όπου η ομάδα πήρε την ισοπαλία στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Ατύχησε όμως για καλύτερη τελική κατάταξη αφού αντιμετώπισε τη Σουηδία στα πλέι οφ χάνοντας με 24-7. Στους αγώνες τελικής κατάταξης η Κύπρος κέρδισε την Κροατία 29-14 και ηττήθηκε από το Ισραήλ 24-12. Πρώτη θέση κατέκτησε η Σουηδία που κέρδισε στον τελικό την Ρουμανία. Στόχος της ομάδας είναι η καλή παρουσία και η τελική  κατάταξη μετά τα 2 τουρνουά στην θέση. Οι αγώνες 17-18/6/2017 θα μεταδίδονται ζωντανά στην ακόλουθη σελίδα στην οποία θα αναρτώνται και τα αποτελέσματα: www.rugbyeurope.eu/live-bucharest-mens-sevens-trophy-2017.

Το Σάββατο 17/6 στο πρώτο της αγώνα η Εθνική αντιμετωπίζει την Κροατία στις 9:22 και τη Τσεχία στις 13:07  ελπίζοντας να βάλει τις βάσεις για να αντιμετωπίσει τη Σουηδία στον τελευταίο αγώνα του Σαββάτου. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή. Οι αθλητές της Εθνικής είναι οι Δημήτρης Γρηγορίου, Γιώργος Αγαθοκλέους, Λουκάς Φρίξου, Μάρκο Μλαντένοβιτς, Ματθαίος Κινγκ, Θεόδωρος Γαβριηλίδης, Stevie Awah, Χριστόφορος Ιωάννου, Αλέξανδρος Ζαβαλλής, Marcus Holden, Andrew Seyhan Fell  και Μιχάλης Μαραθεύτης. Προπονητής ο Ruaridh Pye.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ