aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΡάγκμπι: Στη «χρυσή πόλη» για το καλύτερο

Ράγκμπι: Στη «χρυσή πόλη» για το καλύτερο

Διεξάγεται στην Πράγα της Τσεχίας το δεύτερο και τελευταίο για το 2016 τουρνουά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπι 7ς Κατηγορίας Α’, στο οποίο συμμετέχει και η Κύπρος. Η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει στη «χρυσή πόλη» κατά τη σειρά το Ισραήλ, την Ιρλανδία, και το Μονακό.

«Είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα στη Σουηδία στο δύσκολο όμιλο που είχαμε κληρωθεί. Στην Πράγα τα παιδιά θα τα δώσουν όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Φέλιξ Φρίξου, η βοήθεια του οποίου ήταν καθοριστική για τη συμμέτοχη της ομάδας φέτος στα Ευρωπαϊκά τουρνουά», ανέφερε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ράγκμπυ κ. Βασιλειάδης.

Η Κύπρος συμμετέχει με την αποστολή να απαρτίζεται από τους ακόλουθους αθλητές: Ματθαίος Κίνγκ, Χριστός Ιωάννου, Λουκάς Φρίξου, Μάρκους Χόλτεν, Ανδρέας Ζαχαρία, Μάρκος Μλατένοβιτς, Αλέξανδρος Ζαβάλλης Ροεμπερκ, Τζόσουα Πεγκουρέρ, Δημήτρης Γρηγορίου και Ρένος Ιωαννίδης.

«Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την τελική μας κατάταξη. Συλλογικά σαν ομάδα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα της Σουηδίας πριν 2 εβδομάδες. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να αποδώσουμε καλύτερα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στη Τσεχία», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας μας Ματθαίος Κίνγκ.

Σημειώνεται ότι το άθλημα Ράγκμπι 7ς κάνει το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 (11-16 Αυγούστου 2016) όπου αναμένεται μεγάλος ανταγωνισμός από τις κορυφαίες ομάδες του αθλήματος για την κατάκτηση του πρώτου Ολυμπιακού Χρυσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ