aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΡάγκμπι: Οι Ιρλανδοί μάς έφραξαν τον δρόμο

Ράγκμπι: Οι Ιρλανδοί μάς έφραξαν τον δρόμο

Την 7η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράγκμπι 7ς που έγινε στην Πράγα, κατέλαβε η Εθνική Κύπρου ανδρών στο ράγκμπι. Στη φάση των ομίλων, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από το Ισραήλ και την Ιρλανδία, ενώ νίκησε το Μονακό και εξασφάλισε την πρόκριση για τη διεκδίκηση των θέσεων 1-8.

Η ατυχία, όμως, την έφερε και πάλι αντίπαλο με την Ιρλανδία, την καλύτερη ομάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να δεχθεί και πάλι την ήττα. Ενδεικτικό να αναφέρουμε ότι η Ιρλανδία κέρδισε αήττητη το πρωτάθλημα (2 τουρνουά) και την άνοδό της στην επίλεκτη κατηγορία της Ευρώπης για το 2017.

Ο αρχηγός Ματθαίος Κινγκ ανέφερε μεταξύ άλλων για την παρουσία της ομάδας μας: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, καθώς δεν πετύχαμε τους στόχους μας για βελτίωση της βαθμολογικής κατάταξής μας».

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ράγκμπι κ. Βασιλειάδης, δήλωσε από την πλευρά του: «Μπράβο στα παιδιά, τα έδωσαν όλα όπως πάντα. Ως ομοσπονδία θα αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα αναμένοντας και την ενημέρωση από τον προπονητή για να προγραμματίσουμε τη συνέχεια και τον μακροπρόθεσμο στόχο της ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Φέλιξ Φρίξου και τους TITANS, η βοήθειά τους ήταν καθοριστική για τη συμμετοχή της ομάδας φέτος στα ευρωπαϊκά τουρνουά».

Tο άθλημα Ράγκμπι 7ς κάνει το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, όπου αναμένεται μεγάλος ανταγωνισμός από τις κορυφαίες ομάδες του αθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ