aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠυρετός προετοιμασιών για το μεγαλύτερο EBT Larnaka Beach Handball Tournament 2019

Πυρετός προετοιμασιών για το μεγαλύτερο EBT Larnaka Beach Handball Tournament 2019

Το Cyprus Handball Club σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης διοργανώνουν και φέτος στην παραλία Φοινικούδων (26-28 Ιουλίου 2019), διεθνές Τουρνουά Beach Handball το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και είναι εγγεγραμμένο στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης.

Το διεθνές Τουρνουά μετά την περσινή του τεράστια επιτυχία με ρεκόρ συμμετοχών 26 ομάδων (από την Κύπρο και το Εξωτερικό) και πέραν των 400 αθλητών, ευελπιστεί φέτος να ξεπεράσει σε συμμετοχές το περσινό Τουρνουά με στόχο να καταστεί θεσμός.

Ήδη βρίσκεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Λάρνακας, ο οποίος κατατάσσει πλέον την εν λόγω διοργάνωση σαν μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του καλοκαιριού.

To Cyprus Handball Club που άρχισε σαν ιδέα και ιδρύθηκε πριν από 1 χρόνο με ένα και μοναδικό σκοπό: την περεταίρω ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος της χειροσφαίρισης. Η προετοιμασία για το μεγαλύτερο EBT Beach Handball Tournament της Κύπρου, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Το τουρνουά προσδοκεί φέτος να ξεπεράσει το φράγμα των 26 συμμετοχών και δεσμεύεται να προσφέρει θέαμα σε όλους τους φίλους του αθλήματος της χειροσφαίρισης και του beach handball.

Τόσο η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης όσο και ο Δήμος Λάρνακας δήλωσαν ήδη παρόντες για άλλη μια χρονιά στην εν λόγω διοργάνωση θέτοντας το τουρνουά υπό την αιγίδα τους.

Παράλληλα υπάρχουν και άλλες εταιρείες που θα συμπορευτούν με το EBT Larnaka Beach Handball Tournament 2019 μεταξύ των οποίων η εταιρεία Peric Water που θα δροσίσει τους αθλητές κατά την διάρκεια του τουρνουά, η εταιρεία Redbull Cy που θα δώσει φτερά στους αθλητές μας, τα McDonalds Κύπρου, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας όπως επίσης και η Ναυτιλιακή Εταιρεία FML Ship Management Ltd. Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται και άλλες πολλές εκπλήξεις!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ