aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠροβάδισμα τίτλου για την Ε.Ν. Αθηένου

Προβάδισμα τίτλου για την Ε.Ν. Αθηένου

Το απόλυτο αφεντικό για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, που – αν έρθει – θα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος και πέμπτος συνολικά, στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών στο Χάντμπολ, είναι πλέον η Ε.Ν. Αθηένου μετά τη νίκη της κόντρα στα CyView Λατσιά για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Παρνασσού, η ομάδα της Αθηένου επικράτησε με 38-33 (ημίχρονο 17-15). Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν που η Ε.Ν. Αθηένου κερδίζει τον βασικό της ανταγωνιστή (σ.σ. στον πρώτο γύρο είχε νικήσει με 38-25) και ως εκ τούτου έχει ξεχωρίσει στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Σημειώνεται ότι το πρωτάθλημα διεξάγεται σε τέσσερις συνολικά γύρους, με τις πέντε ομάδες να αντιμετωπίζουν τέσσερις φορές τον κάθε αντίπαλό τους. Απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου.

Η Ε.Ν. Αθηένου σε επτά αγώνες έχει το απόλυτο, με τα CyView Λατσιά να έχουν χάσει μόνο τα παιχνίδια με την πρωτοπόρο. Με την έβδομη νίκη της το συγκρότημα της Αθηένου έφθασε τους 14 βαθμούς, με τα CyView Λατσιά  έχοντας αγώνα λιγότερο να ακολουθούν με οκτώ βαθμούς.

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ακολουθεί ο Πανελλήνιος Λευκωσίας, που είχε ρεπό για την 8η αγωνιστική. Στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα, ο ΑΟ Αραδίππου νίκησε και στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα τον ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς, με 35-16 (ημίχρονο 20-5).

Αποτελέσματα – 8η Αγωνιστική

CyView Λατσιά- Ε.Ν. Αθηένου 33-38

ΑΟ Αραδίππου-ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 35-16

Ρεπό: Πανελλήνιος Λευκωσίας

Πρόγραμμα – 9η αγωνιστική

Ε.Ν. Αθηένου- Πανελλήνιος Λευκωσίας (14/01, 18:00)

ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς- CyView Λατσιά (15/01, 15:00)

Ρεπό: ΑΟ Αραδίππου

Βαθμολογία (Σε 7 αγώνες)

Ε.Ν. Αθηένου                14

CyView Λατσιά              8 *

Πανελλήνιος                  6 *

ΑΟ Αραδίππου             4

ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς     0 *

*Σε 6 αγώνες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ