aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρώτος τελικός ανάμεσα σε Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσό

Πρώτος τελικός ανάμεσα σε Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσό

Διεξάγεται την Κυριακή (08/5 – 20:15, Cablenet Sports) ο πρώτος τελικός του Πρωταθλήματος Ανδρών στο Χάντμπολ ανάμεσα σε Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσό Στροβόλου. Η ομάδα της Αμμοχώστου προηγείται με 4-0 στις νίκες από τις δύο πρώτες φάσεις του πρωταθλήματος και θέλει μόλις μια νίκη για το back2back νταμπλ – την περασμένη Κυριακή (01/5) κατέκτησε το Κύπελλο ΟΠΑΠ Ανδρών.

Αγωνίζεται στην έδρα της και έχει ως όπλο το αήττητο  στις εγχώριες διοργανώσεις από τις 15 Φεβρουαρίου 2020 όταν έχασε από τον Παρνασσό απέναντι  στον οποίο μετράει 11 νίκες στις 13 τελευταίες αναμετρήσεις. Φέτος η ομάδα του Ζαραβίνα έχει 6/6 με τον Παρνασσό (τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος και δύο προημιτελικοί Κυπέλλου).

Στα ημιτελικά η Sabbianco Ανόρθωση απέκλεισε την ΕΝ Αγ. Βαρβάρας χωρίς αγώνα αφού προηγείτο 4-0 από τις δύο πρώτες φάσεις και ο Παρνασσός απέκλεισε με 4-1 τον ΑΠΟΕΛ. Οι κυανόλευκοι έχουν 19 νίκες σε 19 εγχώριους αγώνες φέτος.

Η ομάδα του Σάββα Ζωγράφου θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή στη σειρά παρότι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πρέπει να σημειώσει πέντε σερί νίκες επί της Sabbianco Ανόρθωση. Πάντως η ομάδα του Στροβόλου βρίσκεται ήδη σε φάση προγραμματισμού έχοντας ανανεώσει ήδη τα συμβόλαια με τους Δημοσθένους, Χατζηδάκι, Χατζησάββα, Γκουργκούμη, Στούμπη και Hajuc που θα φορούν τη φανέλα του Παρνασσού και για τη σεζόν 2022-23.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ