aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρώτος αγώνας πρωταθλήματος υπερπήδησης εμποδίων 2019 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Πρώτος αγώνας πρωταθλήματος υπερπήδησης εμποδίων 2019 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιανουαρίου 2019 διεξήχθη ο 1ος Αγώνας Πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων 2019 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Ο διήμερος αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Κέντρου Κιτίου με τη συμμετοχή αθλητών από τους ομίλους του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα, Ιππικού Ομίλου Λαπάτσα, Ιππικού Ομίλου Λευκωσίας, Ιππικού Ομίλου Horse Society και Ιππικού Ομίλου Cavalier.

Οι αθλητές έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα Ε3, Ε2 και Ε1 Ανάπτυξης και στις κατηγορίες Πρωταθλήματος Παίδων, Δ, Γ, Β και Α. Οι νικητές στις πιο πάνω κατηγορίες ήταν ως εξής:

Στην κατηγορία Δ – Παίδων, και τις δύο μέρες νικήτρια η Ελένη Πολυβίου με το άλογο Nadarena από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα. Στην κατηγορία Δ, την πρώτη μέρα νικήτρια η Νικολαΐς Μαλλούπα με το άλογο Econda Roos B από τον Ιππικό Όμιλο Λευκωσίας και τη δεύτερη μέρα νικητής o Ivaylo Tsvetanov με το άλογο Lachita από τον Ιππικό Όμιλο Horse Society.

Στην κατηγορία Γ, την πρώτη μέρα νικήτρια η Νικολαίς Μαλλούπα με το άλογο Econda Roos B από τον Ιππικό Όμιλο Λευκωσίας και τη δεύτερη μέρα νικητής ο Πέτρος Γεωργίου με το άλογο Lanci από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα.

Στην κατηγορία Β, την πρώτη μέρα νικητής ο Παναγιώτης Τσακτίρης με το άλογο La Belle Van Dorperheide από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα και την δεύτερη μέρα νικήτρια η Ανν Γκόζετ με το άλογο Zvegor από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα. Στην κατηγορία Α, και τις δύο μέρες νικητής ο Παναγιώτης Τσακτίρης με το άλογο La Belle Van Dorperheide από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ