aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωτιές για Φόρτσιουν και Περικλέους

Πρωτιές για Φόρτσιουν και Περικλέους

Σε ένα από τους πιο δύσκολους αγώνες τριάθλου στην Ευρώπη, απόστασης 109,6χλμ με συνολική ανάβαση πέραν των 3.000 μέτρων, ο Άλεξ Φόρτσιουν της Army Triathlon Association επικράτησε με σχετική ευκολία, καθώς από τη θάλασσα της Κάτω Πάφου ανέβηκε στα 1.952μ στην κορυφή του Ολύμπου, σε 5 ώρες 51 λεπτά, 31 δευτερόλεπτα και 32 εκατοστά.

Είναι με διαφορά η καλύτερη επίδοση στην ιστορία του O3 Olympus Man το οποίο ξεκίνησε το 2015. Ο Φόρτσιουν έγινε ο πρώτος αθλητής που κατέβηκε τις έξι ώρες.

Πρώτη στις γυναίκες η Σταύρη Περικλέους του Κεραυνού σε 7:36:12.44, ενώ στις ομάδες οι Forces Bikes με τους Δημήτρη Δημητρίου (κολύμπι), Τομπιάν Τζόουνς (ποδήλατο) και Κρις Φλέτσιερ (τρέξιμο), τερμάτισαν σε 5:57:16.63 κατακτώντας την 1η θέση. Τον αγώνα τερμάτισαν και οι 51 αθλητές που εκκίνησαν, καταγράφοντας νέο ρεκόρ συμμετοχών. Δεύτερη στις γυναίκες ήταν η Γκάμπι Φόρτσιουν, σύζυγος του Άλεξ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ