aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωτιά για τον ΝΟ Λεμεσού

Πρωτιά για τον ΝΟ Λεμεσού

Πέρα από εκατό αθλητές και αθλήτριες ηλικιών 13+ αγωνίστηκαν στο Α’ Σκέλος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Κανό Καγιάκ, που πραγματοποιήθηκε στον υδατοφράκτη Γερμασόγειας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο υπερχειλισμένος -πλέον- υδατοφράκτης, ο ηλιόλουστος καιρός, οι δυναμικές και ανατρεπτικές κούρσες των αθλητών μας και η άρτια οργάνωση συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθιστώντας την μια ξεχωριστή εμπειρία τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους θεατές. Οι συμμετέχοντες αθλητές έλαβαν μέρος σε ατομικά αγωνίσματα, αλλά και σε αγωνίσματα πληρωμάτων (διπλά-τετραπλά), στο άθλημα του κανό και του καγιάκ.

Ο βαθμολογικός πίνακας του αγώνα έφερε στην 1η θέση τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, με 1192 βαθμούς και στη 2η θέση τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου, με 824 βαθμούς. Ακολούθως, στην 3η θέση τερμάτισε ο ΝΟ Λάρνακας με 492 βαθμούς, στην 4η θέση ο ΝΟ Κερύνειας, με 230 βαθμούς και στην 5η θέση ο ΝΟ Πάφου, με 106 βαθμούς.

Το Α’ Σκέλος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Γερμασόγειας, Κυριάκου Ξυδιά. Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης όπως πάντα ήταν η εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου ΛΤΔ. «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, σε όλα τα Σωματεία και θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης», αναφέρει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ