aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωτιά για «Περικλή Δημητρίου»

Πρωτιά για «Περικλή Δημητρίου»

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες του Α’ Σκέλους του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στον υδατοφράχτη του Κούρρη και τους οποίους διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας (ΚΟΚΩΠ). Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησε η απονομή των μεταλλείων. Στο Α’ Σκέλος συμμετείχαν αθλητές στις ηλικιακές κατηγορίες παίδων, κορασίδων, ανδρών και γυναικών, οι οποίοι έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα μονό, διπλό και τετραπλό σκιφ.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από πέντε Ομίλους/Σωματεία. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος αθλητές από τους Ναυτικούς Ομίλους Λεμεσού, Αμμοχώστου, Πάφου το Σωματείο «Νηρέας» Ύψωνα και από το Σωματείο Δρομέων «Περικλής Δημητρίου».

Κατά την διάρκεια των αγώνων διεξήχθησαν 16 τελικοί. Το Σωματείο «Περικλής Δημητρίου» κατέκτησε 7 χρυσά, 9 αργυρά και 8 χάλκινα μετάλλια. Το Σωματείο Νηρέας Ύψωνα κατέκτησε 5 χρυσά, 3 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια. Ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου κατέκτησε 4 χρυσά, 4 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια και ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού 1 χάλκινο.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, σε σύντομο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων, συνεχάρη όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες, τους προπονητές και τους Ομίλους/Σωματεία για τη συμμετοχή τους. Συνεχάρη, επίσης, το Σώμα Διαιτητών Κωπηλασίας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚΩΠ που βοήθησαν στην διεξαγωγή των αγώνων.

Για μια ακόμη χρονιά παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ύψωνα, Παντελής Γεωργίου, ο οποίος, δήλωσε ενθουσιασμένος που μπόρεσε να παρακολουθήσει ξανά τους αγώνες και επαναβεβαίωσε τη συμπαράσταση του Δήμου Ύψωνα στο άθλημα. Τέλος συνεχάρη τους αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες. Το Β’ Σκέλος θα πραγματοποιηθεί στις 18-19 Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ