aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρώτη η Κύπρος με πέντε χρυσά!

Πρώτη η Κύπρος με πέντε χρυσά!

Μια από τις κορυφαίες διεθνείς παρουσίες του είχε το κυπριακό τζούντο! Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Cadets (U18) που διεξήχθη στα Χανιά, η Κύπρος συμμετείχε με είκοσι αθλητές και αθλήτριες και πήρε την πρώτη θέση στον πίνακα μεταλλίων, με πέντε χρυσά και ένα χάλκινο. Δεύτερη ήταν η Ελλάδα με τέσσερα χρυσά μετάλλια.

Αρχηγός αποστολής ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Λαυρέντης Αλεξανίδης. Τα χρυσά μετάλλια πήραν οι αθλητές Πέτρος Χριστοδουλίδης (-50 κιλά), Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι (-66 κιλά), Οδυσσέας Γεωργάκης (-90 κιλά) και οι αθλήτριες Χάρις Ιορδάνου (-48 κιλά) και Τζάνετ Μιχαηλίδου (+70 κιλά). Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Καλαϊτζίδης (-55 κιλά).

Ο τεχνικός διευθυντής της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Τζούντο Χρίστος Χριστοδουλίδης, δήλωσε για τη νέα επιτυχία του αθλήματος: «Κάνουμε σκληρή δουλειά ως Ομοσπονδία και τα αποτελέσματα που φέρνουμε διεθνώς είναι πλέον καταγραμμένα και ξεκάθαρα. Χρειαζόμαστε τώρα την ανάλογη στήριξη από όλους τους φορείς και ειδικά την Πολιτεία. Οι απαιτήσεις του κυπριακού τζούντο έχουν μεγαλώσει και θέλουμε βοήθεια για να πάμε στο επόμενο επίπεδο και να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των αθλητών μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ