aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρώτη δημόσια τοποθέτηση υπέρ ΚΟΕ: «Ο Φελπς και ο Μπολτ εν έπαιρναν Olympic Solidarity»

Πρώτη δημόσια τοποθέτηση υπέρ ΚΟΕ: «Ο Φελπς και ο Μπολτ εν έπαιρναν Olympic Solidarity»

Μία μεγάλη μορφή της κολύμβησης και πρώην χρυσή Μεσογειονίκης, η Αναστασία Χριστοφόρου, παίρνει θέση σχετικά με τον σάλο που προκλήθηκε αναφορικά με την αποκοπή χορηγίας για την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 (Olympic Solidarity).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χριστοφόρου έχει πτυχίο της επιστήμης του αθλητισμού, με μεταπτυχιακό τίτλο «αθλητισμός και κοινωνία» και διδακτορικό στην ψυχολογία του αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«1. Δεν εκόπηκε τίποτε.

2. Το κονδύλι είναι της ΔΟΕ (Διεθνή Ολυμπιακής επιτροπής). Άρα δεν είναι της Κύπρου

3. Το κονδύλι της ΔΟΕ (επαναλαμβάνω) πάει σε ανερχόμενα ταλέντα, όχι ήδη καταξιωμένους αθλητές (π.χ.: ο Φέλπς και ο Μπολτ εν έπαιρναν).

4. Το κονδύλι αυτό δεν θα το φάει κανένας – θα πάει σε μικρότερους, αλλά εξίσου ταλαντούχους αθλητές που έχουν ονόματα και αυτές τις μέρες διαβάζουν τα ποστς σας.

5. Η στήριξη του ΚΟΑ και ΚΟΕ, δεν αλλάζει – και απ όσο βλέπω έχει καλυτερέψει από τότε που ήμουν στο χώρο.

6. Ναι, γράφονται και μ@l.& στα media

7. Ναι, υπάρχουν άνθρωποι αχάριστοι

8. Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που έκαναν λάθος και ίσως πάρουν πίσω όλα αυτά που ποστάρουν και θα είναι οκ!

9. Αν ακόμα σας θίγω τόσο πολύ, παρακαλώ διαγράψετε με από τους λογαριασμούς σας, κι αν ήπιαμε και κανένα καφέ παραπάνω στο παρελθόν, λάθος μας – είχαμε ανέκαθεν αντίθετες απόψεις και ηθικές αξίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ