aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωταθλήτριες το Κ.Ν. Ακρόπολης και ο Ονήσιλος

Πρωταθλήτριες το Κ.Ν. Ακρόπολης και ο Ονήσιλος

Το Κ.Ν. Ακρόπολης και ο Ονήσιλος κατέκτησαν το πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων αντίστοιχα στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Η ΠΟΕΠΑ διοργάνωσε στην αίθουσα της Ομοσπονδίας στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» τα ομαδικά πρωταθλήματα, όπου συμμετείχαν 14 ομάδες στους έφηβους και επτά στις νεανίδες. Οι αθλητές και αθλήτριες πραγματοποίησαν ωραίες εμφανίσεις και έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον της κυπριακής επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Το Κ.Ν. Ακρόπολης αναδείχθηκε πρωταθλητής εφήβων κερδίζοντας στον τελικό την  ΕΘΑ με 3-2 μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα. Στην αναμέτρηση για την 3η-4η θέση νικητής ο Ευαγόρας Λακατάμιας με 3-1 επί του Λένα Λεμεσού. Η ομάδα του Ονήσιλου κατέκτησε το πρωτάθλημα νεανίδων επικρατώντας στον τελικό του Κ.Ν. Ακρόπολης με 3-1. Στον αγώνα για την 3η-4η θέση νικήτρια η ομάδα του Άρη Λεμεσού με 3-2 επί του Α.Σ. Πολεμίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ