aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωταθλήτρια η Πρόοδος Καϊμακλίου

Πρωταθλήτρια η Πρόοδος Καϊμακλίου

Πραγματοποιήθηκε ο τελικός του διασωματειακού πρωταθλήματος ανδρών/γυναικών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον. Το σωματείο Πρόοδος Καϊμακλίου κατέκτησε το πρωτάθλημα επικρατώντας στον τελικό του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου (4-2). Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και ήταν πραγματικά θέαμα του αθλήματος και όλοι οι αθλητές προσπάθησαν για τον καλύτερό τους εαυτό.

Μπορεί όμως η Πρόοδος Καϊμακλίου να κέρδισε τον μεγάλο της αντίπαλο, ωστόσο αυτό που προέχει ήταν η ευγενής άμιλλα μεταξύ των δύο σωματείων, καθώς με το τέλος του αγώνα όλοι οι αθλητές μαζεύτηκαν όλοι μαζί για την ομαδική φωτογραφία. Πράγμα που τιμά τους ιδίους και τα σωματεία τους.

Τις νίκες για τη πρωταθλήτρια σημείωσαν οι Ε. Χριστοδούλου και Α. Ζιντσίδου στο μονό και στο διπλό οι Α. Πέτρου/ Χρ. Τεμερέας και Μ. Αβρααμίδου/ Ε. Χριστοδούλου. Για την ηττημένη ομάδα τις νίκες πέτυχαν οι Ο. Πίσσης και Ν. Παναγιώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ