aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωταθλητής παμπαίδων ο Εμμανουηλίδης

Πρωταθλητής παμπαίδων ο Εμμανουηλίδης

Διεξήχθη χθες (16/3/19) στη Λάρνακα το Παγκύπριο Πρωτάθλημα ξιφασκίας Κ14, με την συμμετοχή αθλητών από τέσσερα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας. Πρωταθλητής αναδείχθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ο 12χρονος Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης ο οποίος επικράτησε στον τελικό του Σταύρου Παυλίδη, αθλητές του σωματείου ξιφασκίας Λεμεσού.

Την τρίτη θέσεις μοιράστηκαν οι Ευάγγελος Μιχαήλ (ΣΞ Λεμεσού) και Βύρωνας Σοφοκλέους (όμιλος ξιφασκίας Μονομάχοι Λευκωσίας). Στο Κύπελλο γυναικών, νικήτρια αναδείχθηκε η Στέλλα Βασιλείου (ΣΞ Λεμεσού), η οποία επικράτησε της Χριστιάνας Τζαλαβρέτα (ΣΞ Λεμεσού), ενώ τις τρίτες θέσεις μοιράστηκαν η Varvara Bezuglaya (ΣΞ Λεμεσού) και Daizy Bowles (όμιλος ξιφασκίας «Μέγας Αλέξανδρος»).

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσων Ιασωνίδης, ο σύμβουλος του ΠτΔ Φοίβος Ζαχαριάδης, ο πρόεδρος της ΚΟΞ Γιάννης Χατζηαράπης και ο πρόεδρος του ομίλου ξιφασκίας «Μέγας Αλέξανδρος» Παναγιώτης Εμμανουηλίδης.

Εκτός από τους αθλητές, η ΚΟΞ θεσμοθέτησε την βράβευση των προπονητών των αθλητών, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τους αφανείς ήρωες πίσω από τις επιτυχίες τους, καθώς επίσης και του διαιτητή του τελικού. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ξιφασκίας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Δήμο και τον κόσμο  της Λάρνακας που παρευρέθηκε στους αγώνες και δηλώνει έτοιμη να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος.

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος σχετικά με μαθήματα ξιφασκίας για παιδιά και ενήλικες στην Λάρνακα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

99817979 – Ανοιχτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας

96799507 – Όμιλος Ξιφασκίας «Μέγας Αλέξανδρος»

Πληροφορίες – Ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΞ – www.fencing.org.cy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ