aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωταθλητής ο Ανδρέας Μακρής!

Πρωταθλητής ο Ανδρέας Μακρής!

Ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου Ανδρέας Μακρής είναι ο φετινός πρωταθλητής του τραπ, στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ, που διοργανώνει η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου, ενώ στις άλλες κατηγορίες πρώτευσαν τέσσερις αθλητές της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας.

Στο τραπ γυναικών πρωταθλήτρια ανεδείχθη η Γεωργία Κωνσταντινίδου, στους έφηβους πρώτος τερμάτισε ο Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης. στους βετεράνους ο Τουρκοκύπριος Κεμάλ Γκιουρσέλ και στο παραολυμπιακό τραπ ο Νεόφυτος Νικολάου.

Το πρωτάθλημα του 2018 περιλάμβανε 8 πρωταθληματικούς αγώνες και για κάθε αθλητή και αθλήτρια μέτρησαν τα 6 καλύτερα αποτελέσματα. Ο πρωταθλητής Ανδρέας Μακρής που «έκοψε» πρώτος το νήμα, συγκέντρωσε 709 επιτυχίες στους 750 μετρίσιμους δίσκους, ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν οι διεθνείς σκοπευτές της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Χριστόφορος Κωνσταντινίδης με 696/750 και Φειδίας Σαββίδης με 686/750.

Ο Μακρής κέρδισε τους δυο από τους 8 αγώνες, ενώ άλλους δυο αγώνες κέρδισε ο διεθνής σκοπευτής της ΣΚΟΛΕΥ Άδωνης Μυλωνάς. Τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες κέρδισαν από ένα, άλλοι τέσσερις αθλητές. Ο Ανδρέας Μακρής πρώτευσε στον αγώνα για το «Κύπελλο Κερύνειας», ενώ ήταν και πρώτος μεταξύ των Κυπρίων σκοπευτών στον αγώνα του διεθνούς Γκραντ Πρι Κύπρου. Ο Άδωνης Μυλωνάς ήταν ο νικητής στους αγώνες για το «Κύπελλο Παραλιμνίου» και το «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη» και στους άλλους τέσσερις αγώνες πρώτευσαν, ο Ρώσος Βλαντισλάβ Καζαντάεβ του ΣΚΟΛΑΡ στο «Κύπελλο Πάφου», ο Τουρκοκύπριος Αχμέτ Ρατίπ της ΣΚΟΑΜ στο «Κύπελλο Λάρνακας», ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης της ΣΚΟΛΕΜ στο «Κύπελλο Αμμοχώστου» και ο συναθλητής του Φειδίας Σαββίδης στους Παγκύπριους Διασωματειακούς Αγώνες.

Στη γυναικεία κατηγορία, η Γεωργία Κωνσταντινίδου συγκέντρωσε 672/750 και πήρε με άνεση και το φετινό πρωτάθλημα, αφού η δεύτερη Άντη Ιερείδη της ΣΚΟΛΕΜ πέτυχε 503/750, ενώ στους έφηβους ο Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης «μάζεψε» 638/750. Στο τραπ βετεράνων, ο Κεμάλ Γκιουρσέλ με 632/750 πήρε την πρώτη θέση, πάνω από τους συμπατριώτες του Εμίρ Εμιρζάτε και Εκρέμ Γκιουνμπέι της ΣΚΟΑΜ. Τέλος στο παραολυμπιακό τραπ, ο διεθνής σκοπευτής Νεόφυτος Νικολάου συγκέντρωσε 590/750, έναντι 539/750 του Ραφαήλ Μαρκουλλή του ΣΚΟΛΑΡ και 399/750 του Νίκο Δημητρίου της ΣΚΟΑΜ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ