aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωταθλητής Κύπρου για 2η συνεχόμενη χρονιά

Πρωταθλητής Κύπρου για 2η συνεχόμενη χρονιά

Πρωταθλητής Κύπρου στο άθλημα του τζούντο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε ο Περιφερειακός Σύλλογος Τζούντο Κίτιον. Η σχολή του Μαρίνου Πίπονα, που εδρεύει στο Κίτι, τερμάτισε στην 1η θέση της γενικής κατάταξης του αθλήματος, μετά την κατάκτηση δώδεκα χρυσών μεταλλίων στους παγκύπριους αγώνες του 2017. Οι πρωτιές που πήρε η σχολή στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, δείχνει ότι ο Σύλλογος διαθέτει παρόν και μέλλον.

Αξιοσημείωτο είναι πως πάνω από εκατό αθλητές, από την περιοχή Κιτίου, προπονούνται στη σχολή. «Μπράβο σε όλους γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία», δήλωσε ο προπονητής Μαρίνος Πίπονας που συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μου που διαπρέπουν πρώτα για το χαρακτήρα και μετά για την αγωνιστικότητά τους. Όλοι δούλεψαν σκληρά για να πετύχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Είμαστε μια οικογένεια στη σχολή και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα».

Πέραν από τις παγκύπριες νίκες, αρκετές ήταν και οι διεθνείς επιτυχίες του Περιφερειακού Συλλόγου Τζούντο Κίτιον εντός του 2017. Δύο από τα μετάλλια της Κύπρου στους ΑΜΚΕ ήρθαν από αθλητές του σωματείου, ένα αργυρό από τον Παναγιώτη Κυριάκου και ένα χάλκινο από τον Κυριάκο Νικολάου. Η Βασιλική Κούρρη και ο Λάζαρος Κυριάκου πήραν την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αθήνας U21, ο Παναγιώτης Σιακός την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ισπανίας U18 και την 9η θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρουμανίας, ενώ ο Κύπρος Κούρρη πήρε την 9η θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρουμανίας U18.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ