aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωταθλητής κόμπακ ο Λεύκιος Μιλτιάδους!

Πρωταθλητής κόμπακ ο Λεύκιος Μιλτιάδους!

Ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού, Λεύκιος Μιλτιάδους κέρδισε τους τρεις από τους επτά αγώνες του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος και ανακηρύχτηκε πρωταθλητής κόμπακ 2021, διατηρώντας τα κεκτημένα του προηγούμενου χρόνου! Κι ενώ πέρσι είχε και «συγκάτοικο» στο ρετιρέ του πρωταθλήματος, φέτος κατέκτησε τον τίτλο με 6 βαθμούς ποινής λιγότερους από τον δευτεραθλητή Μιχάλη Ανδρέου της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λάρνακας.

Το φετινό πρωτάθλημα κόμπακ περιλάμβανε 7 αγώνες και για κάθε αθλητή μέτρησαν τα 5 καλύτερα αποτελέσματα με το σύστημα των βαθμών ποινής (η διαφορά του αποτελέσματος του κάθε αθλητή από το αποτέλεσμα του νικητή σε κάθε αγώνα). Ο Λεύκιος Μιλτιάδους, ο οποίος όπως αναφέρθηκε ήταν ο νικητής στους τρεις πρωταθληματικούς αγώνες, χρεώθηκε τελικά με 3 β.π, και έκοψε πρώτος το «νήμα». Ο δευτεραθλητής Μιχάλης Ανδρέου, που ήταν ο νικητής σε ένα αγώνα συγκέντρωσε 9 β.π, ενώ ο τριταθλητής Ντίνος Κωνσταντίνου του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου με μια επίσης νίκη στο ενεργητικό του «μάζεψε» 10 β.π.

Ο φετινός πρωταθλητής ήταν ο νικητής στους αγώνες για το «Κύπελλο Αμμοχώστου», το «Κύπελλο Παραλιμνίου» και το «Κύπελλο Λεμεσού», ενώ τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες τους κέρδισαν τέσσερις διαφορετικοί αθλητές. Ο Μιχάλης Ανδρέου κέρδισε τον αγώνα για το «Κύπελλο Λευκωσίας», ο Ντίνος Κωνσταντίνου το «Κύπελλο Κερύνειας», ο Ανδρέας Ανδρέου του ΣΚΟΠΑΦ το «Κύπελλο Λάρνακας» και ο Πάμπος Χατζημιχαήλ της ΣΚΟΑΜ τους Παγκύπριους Διασωματειακούς Αγώνες.

Στις άλλες κατηγορίες, πρωταθλητές αναδείχτηκαν, ο Κωστάκης Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΑΡ στην κατηγορία των σίνιορς, με 35 β.π, ο Ανδρέας Κατζιανής της ΣΚΟΑΜ στους βετεράνους με 101 β.π, ενώ στην κατηγορία των εφήβων πρώτευσε ο Τουρκοκύπριος σκοπευτής της ΣΚΟΑΜ Σαλίχ Κιράνογλου με 87 β.π.

Αναλυτικά, η φετινή κατάταξη του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ στο αγώνισμα του κόμπακ, ήταν η ακόλουθη σε κάθε κατηγορία:

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

  1. Λεύκιος Μιλτιάδους ΣΚΟΛΕΜ 3 β.π
  2. Μιχάλης Ανδρέου ΣΚΟΛΑΡ 9 β.π
  3. Ντίνος Κωνσταντίνου ΣΚΟΠΑΦ 10 β.π

ΣΙΝΙΟΡΣ

  1. Κωστάκης Κωνσταντίνου ΣΚΟΛΑΡ 35 β.π
  2. Αντώνης Αντωνίου ΣΚΟΛΕΜ 38 β.π
  3. Κούλλης Χάματσος ΣΚΟΑΜ 55 β.π

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

  1. Ανδρέας Κατζιανής ΣΚΟΑΜ 101 β.π
  2. Νίκος Πετρίδης ΣΚΟΛΕΥ 119 β.π
  3. Τζωρτζ Κένεθ Ριτσγουέι ΣΚΟΛΑΡ 216 β.π

ΕΦΗΒΟΙ

  1. Σαλίχ Κιράνογλου ΣΚΟΑΜ 87 β.π
  2. Στόεβ Καλογιάν ΣΚΟΛΕΜ 112 β.π
  3. Κωνσταντίνος Περιστιάνης ΣΚΟΛΑΡ 187 β.π

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ