aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωταθλητής Ευρώπης ο Χαραλάμπους!

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Χαραλάμπους!

Ο 23χρονος Σωτήρης Χαραλάμπους από την Αμμόχωστο, κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης της WMO στα 71 κιλά στα ημιεπαγγελματικά. Αντιμετώπισε στον τελικό τον πολύ δυνατο Γάλλο αντίπαλο και με την καθοδήγηση του προπονητή και πατέρα του, Κώστα Χριστοδούλου (Νίνος), κατάφερε να πάρει τον αγώνα με 3-0.

Ο Σωτήρης, είναι αδελφός του 15χρονου Κυριάκου Χριστοδούλου, που πριν ένα μήνα σήκωσε την κυπριακή σημαία μέσα στην Τουρκία αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Κατηγορία του. Επίσης, να σημειωθεί ότι σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συμμετείχαν ακόμα τέσσερις μαθητές του Συλλόγου, οι οποίοι ανέβηκαν όλοι στα πιο ψηλά σκαλοπάτια του βάθρου. Η Άννα Σάββα, 16 χρονών, πήρε χρυσό μετάλλιο στα 60kg Youth. Ο Αντρέας Ιωάννου πήρε χρυσό στο Cadet – 48kg και αργυρό στα 45kg. Ο Κυριάκος Δημητρίου πήρε αργυρό μετάλλιο στο Adult ερασιτεχνικό στα 71kg και η Μύρια Ματθαίου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 51kg Youth.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ