aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας

Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017, στις 15:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Αγίου Ιωάννη Κάτω Πολεμιδιών, τους 14ους αγώνες του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Κλειστής Κωπηλασίας.

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή. Οι διεργασίες διεξαγωγής του αγώνα βρίσκονται στο τελικό στάδιο και μετά τα την λήξη υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής, ετοιμάζεται το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Στο φετινό αγώνα συμμετέχουν τα Σωματεία μέλη της ΚΟΚΩΠ, Ναυτικός όμιλος Λεμεσού, Ναυτικός όμιλος Αμμοχώστου, Σωματείο Νηρέας Ύψωνα, Κωπηλατική Λέσχη Κούρη Ξυλούρικου καθώς και τέσσερα ιδιωτικά γυμναστήρια. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν πέραν τον 110 αθλητών.

Οι αγώνες του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Κλειστής Κωπηλασίας αποτελούν γιορτή για το άθλημα της κωπηλασίας και για τον αθλητισμό γενικότερα και καλούμε τον κόσμο να προσέλθει και να παρακολουθήσει τους αγώνες, ενθαρρύνοντας την προσπάθεια των αθλητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ