aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠροετοιμασία στη Θεσσαλονίκη

Προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών στην ενόργανη γυμναστική. Οι προπονήσεις έγιναν στις άρτιες εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστηρίου «Μίκρας» στη Θεσσαλονίκη από τις 2-7 Ιανουαρίου.

Έπειτα από σχετικό αίτημα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, που έγινε μετά χαράς δεκτό από την ΕΓΟ στην προετοιμασία συμμετείχαν συνολικά επτά αθλητές. Πρόκειται για τους Μάριο Γεωργίου, Ηλία Γεωργίου, Ηρόδοτο Γιωργαλλά, Δημήτρη Κρασιά, Μιχάλη Κρασιά, Νεόφυτο Κυριάκου, και Σωκράτη Πηλλακούρη, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον τεχνικό σύμβουλο της ΚΟΓ, Γιώργο Γεωργίου και τους προπονητές Παναγιώτη Πετρίδη και Παναγιώτη Σιήππη.

Την κυπριακή αποστολή υποδέχθηκε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της ΕΓΟ ο πρόεδρος της ΑΕΣΓΒΕ, Χρήστος Ψαθάς, ενώ στο πλευρό των Κυπρίων αθλητών και προπονητών βρίσκονται επίσης οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Χρίστος Κασιόλας και Μίμης Γιαννουλίδης, προσφέροντας τη βοήθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του προπονητικού καμπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ