aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρεμιέρα στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών

Πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών

Με την αναμέτρηση Πανελλήνιος – Ε.Ν. Αθηένου, την Κυριακή (22/11 – 15:45) στον Άγιο Δομέτιο, κεκλεισμένων των θυρών ανοίγει η αυλαία του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών.

Η αναμέτρηση Προοδευτικός Πάφου – Α.Ο. Αραδίππου δεν θα διεξαχθεί μετά από κοινό αίτημα των δύο ομάδων, λόγω των δυσκολιών στη μετακίνηση από και προς την Πάφο, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό. Ρεπό έχει το Α.Σ. CyView Λατσιά.

Αναβολές υπάρχουν και στη Β’ Κατηγορία των Ανδρών. Οι αναμετρήσεις που επρόκειτο να διεξαχθούν το Σάββατο (21/11) Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου – ΘΟΪ Αυγόρου και Α.Ο. Αραδίππου – Πανελλήνιος δεν θα διεξαχθούν, η πρώτη λόγω μη διαθεσιμότητας του γηπέδου και η δεύτερη κατόπιν κοινού αιτήματος των δύο διαγωνιζόμενων, αφού η ομάδα  της Αραδίππου έχει έξι αθλητές που διαμένουν μόνιμα στη Λεμεσό.

Έτσι, το Πρωτάθλημα Ανδρών Β’ Κατηγορίας θα ξεκινήσει ουσιαστικά την προσεχή Τετάρτη (25/11) με τους αγώνες Ελληνισμός Ακακίου – Ε.Ν. Αγίας Βαρβάρας και Απόλλων Αγίου Παύλου – Α.Ο. Ανθούπολης. Αμφότεροι ξεκινούν στις 20:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ