aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρεμιέρα στο πρωτάθλημα ανδρών… με ντέρμπι τροπαιούχων

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα ανδρών… με ντέρμπι τροπαιούχων

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ήδη αρχίσει. Η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ανδρών Α’ κατηγορίας χάντμπολ κάνει πρεμιέρα με τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΚΝ Αγίων Τριμιιθιάς, παρ’ όλα αυτά το ντέρμπι που δεσπόζει είναι αυτό ανάμεσα στον περσινό πρωταθλητή και τον κυπελλούχο.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχεται στο κλειστό του Cyprus College τον Παρνασσό και θέλει να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στον θεσμό παίρνοντας παράλληλα ρεβάνς για το χαμένο Σούπερ Καπ.

Ενισχυμένες και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι με την ομάδα του Στροβόλου να βρίσκεται όμως με την ψυχολογία στα ύψη μετά και τη τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη με την πρόκριση του στους 32 του θεσμού.

Ο αγώνας είναι ορισμένος για το Σάββατο στις 17:00 και θα υπάρχει live μετάδοση του μέσω Live Streaming από τον AlfaSports.TV.

Με αρκετούς νεαρούς στο ρόστερ του θα παραχθεί φέτος ο ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα μετά την μαζική αποχώρηση πρωτοκλασάτων χειροσφαιριστών του με το ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς να είναι το φαβορί για τη νίκη.

Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό του Στροβόλου και θα αρχίσει στις 20:00 (Παρασκευή 12 Οκτωβρίου).

Ο αγώνας της μεταξύ των ομάδων Μαυρομμάτης – Προοδευτικός δεν θα διεξαχθεί (μεταφέρεται μετά από κοινή συναίνεση των 2 σωματείων).

Αξίζει να αναφέρουμε πως και στους δύο αγώνες θα υπάρχει εφαρμογή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου και όσοι επιθυμούν να τους παρακολουθήσουν θα πρέπει να την εξασφαλίσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ