aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρεμιέρα στη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών στο Χάντμπολ

Πρεμιέρα στη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών στο Χάντμπολ

Με τους αγώνες Παρνασσός – ΑΠΟΕΛ (18:00) και Sabbianco Ανόρθωση – ΕΝ Αγίας Βαρβάρας (20:00) αρχίζει την Κυριακή (30/1) η Β’ Φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών στην οποία οι ομάδες μεταφέρουν βαθμούς και νίκες από την Α’ Φάση, η οποία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (27/1) με τον αγώνα Παρνασσός – ΑΠΟΕΛ (26-23). H δράση αρχίζει ξανά μετά από έναν μήνα διακοπής λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ (Μετά την Α’ Φάση)

  1. Sabbianco Ανόρθωση 20β
    2. Παρνασσός 16
    3. ΑΠΟΕΛ 10
    4. ΕΝ Αγίας Βαρβάρας 9

Οι τέσσερις ομάδες θα αναμετρηθούν δύο φορές μεταξύ τους σε ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών. Ακολούθως ο πρώτος θα παίξει με τον τέταρτο και ο δεύτερος με τον τρίτο και οι ομάδες που θα φτάσουν πρώτες στις τέσσερις νίκες θα προκριθούν στους τελικούς όπου η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις πέντε νίκες παίρνει το πρωτάθλημα. Οι νίκες από την Α’ & Β’ Φάση μεταφέρονται.

Η Sabbianco Ανόρθωση προηγείται όλων των αντιπάλων της με 2-0 ενώ ο Παρνασσός προηγείται ΑΠΟΕΛ και ΕΝΑΒ με το ίδιο σκορ. ΑΠΟΕΛ – ΕΝΑΒ είναι στο 1-1.

Για την αποφυγή της έκτης θέσης θα αγωνιστούν Προοδευτικός – ΘΟΪ Αυγόρου. Η ομάδα της Πάφου προηγείται με 2-0. Την πέμπτη θέση θα καταλάβει η ομάδα που θα φτάσει στις πέντε νίκες. Διαβάθμιση δεν υπάρχει λόγω της αποχώρησης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου πριν την έναρξη της σεζόν.

Πλήρης δράση στο Γυναικείο

Στο γυναικείο θα έχουμε τους αγώνες της 9ης Αγωνιστικής οι οποίοι είναι ΕΝ Αθηένου – ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς το Σάββατο (29/1 – 18:00) και την Κυριακή (30/1) Πανελλήνιος – ΑΟ Αραδίππου (15:45) και Προοδευτικός – Λατσιά (17:00).

Η ομάδα της Αθηένου είναι η μοναδική αήττητη.

Κανονικά έχουν ολοκληρωθεί οι πέντε πρώτες αγωνιστικές ενώ για τις τρεις επόμενες εκκρεμούν οι αγώνες Πανελλήνιος – ΕΝ Αθηένου, ΑΣ Λατσιά – Πανελλήνιος, Προοδευτικός – Πανελλήνιος και ΑΟ Αραδίππου – ΕΝ Αθηένου.

Συνέχεια στη Β’ Κατηγορία

Για την 8η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας έχουν διεξαχθεί οι αγώνες ΑΟ Ανθούπολης – ΑΣ Ατρόμητοι Αγ. Τριμιθιάς (26-24) και Απόλλων Αγ. Παύλου – Μαυρομμάτης (26-26). Το Σάββατο (29/1) θα γίνουν οι αγώνες ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς – Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας (15:00), Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – Πανελλήνιος (16:00) και ΑΟ Αραδίππου – Ελληνισμός (18:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ