aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρεμιέρα στη σειρά Sabbianco Ανόρθωση - Παρνασσός

Πρεμιέρα στη σειρά Sabbianco Ανόρθωση – Παρνασσός

Από το «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο Ανόρθωσης Αμμοχώστου» ξεκινάει την Κυριακή (16/5 – 20:15) η σειρά των τελικών στο Πρωτάθλημα Χάντμπολ ΟΠΑΠ Ανδρών, όπου για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν Sabbianco Ανόρθωσης και Παρνασσός Στροβόλου.

Η ομάδα του Στροβόλου έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2019 που είναι το τελευταίο που ολοκληρώθηκε και είναι το μοναδικό που κατέκτησε ο Παρνασσός στην ιστορία του. Η Sabbianco Ανόρθωσης έχει κερδίσει το πρωτάθλημα β’ κατηγορίας της σεζόν 2018-19, που ήταν και η πρώτη της στην ανδρική χειροσφαίριση.

Το σκορ είναι στο 3-0 υπέρ της ομάδας της Αμμοχώστου, που κέρδισε τρεις μεταξύ των δύο ομάδων αγώνες στην Α & Β Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών, ενώ ο δεύτερος αγώνας στον Στρόβολο είχε λήξει ισόπαλος. Πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις πέντε νίκες.

Το επόμενο παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη (20/5 – 19:30) στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης» και αν χρειαστεί τρίτο θα διεξαχθεί την άλλη Κυριακή (23/5 – 20:15). Εάν απαιτηθούν και άλλοι αγώνες θα γίνουν στις 27 και 30 Μάϊου.

Οι δύο μονομάχοι αναμετρήθηκαν την περασμένη Παρασκευή (7/5) στο δεύτερο ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών με νικητές τους κυανόλευκους με 25-24 μετά από συγκλονιστικό αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ