aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠολυμελής αποστολή στα Χανιά για τη… «Μάχη της Κρήτης»

Πολυμελής αποστολή στα Χανιά για τη… «Μάχη της Κρήτης»

Στα Χανιά της Κρήτης βρίσκεται η μεγαλύτερη αθλητική αποστολή της κυπριακής σκοποβολής για να πάρει μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης» που για 29η χρονιά φιλοξενούνται στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων. Σαράντα οκτώ άτομα (40 αθλητές και αθλήτριες, 4 διαιτητές και 4 συνοδοί) συνθέτουν τη φετινή αποστολή της ΣΚΟΚ και της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας (πέρα από τους οικείους κάποιων σκοπευτών που συνδυάζουν τους αγώνες με τις διακοπές τους).

Η αποστολή της ΣΚΟΚ συμμετέχει στους αγώνες με βάση το αθλητικό πρωτόκολλο του ΚΟΑ και του υφυπουργείου Αθλητισμού της Ελλάδας, ενώ η αποστολή της ΣΚΟΛΕΥ συμμετέχει με βάση το πρωτόκολλο της αδελφοποίησης της με τον Σκοπευτικό Σύλλογο «Ο ΒΑΡΔΑΣ» Χανίων που είναι ο διοργανωτής των αγωνισμάτων σκητ και τραπ.

Η ΣΚΟΚ στα συγκεκριμένα αγωνίσματα εκπροσωπείται με τις εθνικές ομάδες εφήβων τις οποίες στελεχώνουν οι Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης, Γιώργος Αναστασίου και Παναγιώτης Θεοδοσίου στο τραπ, και οι Σωτήρης Ανδρέου, Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και Εμμανουήλ Παπαδόπουλος στο σκητ. Στο σταθερό στόχο θα αγωνιστούν οι νεαροί Ανδρέας Αντωνίου, Ιακωβία Πιτταρά και Κωνσταντίνα Μαρκίδου στο αεροβόλο τουφέκι και οι Σάββας Ευαγγέλου, Ναταλία Αλκιβιάδου, Αντρεάνα Κυρίλλου και Στέφανη Αλκιβιάδου στο αεροβόλο πιστόλι.

Για τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας, οι Άδωνης Μυλωνάς, Ανδρέας Λοϊζίδης, Γεωργία Κωνσταντινίδου, Κώστας Τάττης και Σάββας Παρέλλης θα αγωνιστούν στο τραπ, οι Τάσος Χαπέσιης, Μενέλαος Μιχαηλίδης, Ηρόδοτος Πατσαλής, Χάρης Αντωνιάδης και Ανδρέας Ξενοφώντος στο σκητ, ο Δημήτρης Παπαλοΐζου στο αεροβόλο τουφέκι και οι Μάριος Ευαγγέλου, Μαρίνα Ευαγόρου και Αβέρκιος Κυρίλλου στο αεροβόλο πιστόλι.

Για τις ανάγκες των αγώνων που ξεκινούν σήμερα Σάββατο και θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή, οι διοργανωτές έχουν προσκαλέσει τον Κύπριο αρχιδιαιτητή Κωστάκη Ξενοφώντος και τους διεθνείς διαιτητές Σταύρο Σταυρινό, Κώστα Τάττη και Χάρη Αντωνιάδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ