aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠολύ μεγάλο το ενδιαφέρον στο παγκύπριο πρωτάθλημα ταεκβοντό ανδρών/γυναικών

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον στο παγκύπριο πρωτάθλημα ταεκβοντό ανδρών/γυναικών

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι αγώνες του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό Ανδρών/Γυναικών ΟΠΑΠ 2019, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 6 Απριλίου στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία».

Πρόκειται για τους πιο δύσκολους και αμφίρροπους αγώνες ταεκβοντό που μεταξύ άλλων θα αποτελέσουν και μέρος κριτηρίων για την επιλογή αθλητών και αθλητριών που θα διεκδικήσουν θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών (G12), που θα πραγματοποιηθεί από 16 μέχρι 19 Μαΐου στο Μάντσεστερ.

Στο πρωτάθλημα αυτό αναμένεται να συγκεντρώσει βαθμούς (από νίκες ή μετάλλιο) η κορυφαία πρωταθλήτρια Κυριακή Κουττούκη, που θα τη βοηθήσουν να διεκδικήσει πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους Παγκύπριους της 6ης Απριλίου θα διαιτητεύσουν τέσσερις διεθνείς διαιτητές από Κύπρο και δύο διεθνείς διαιτητές από το εξωτερικό, τους οποίους θα βοηθήσουν πάνω από δεκατέσσερις διαιτητές από Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ