aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠολύ κοντά στην Ολυμπιακή πρόκριση η Κουττούκη

Πολύ κοντά στην Ολυμπιακή πρόκριση η Κουττούκη

Το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η Κυριακή Κουττούκη στους πρόσφατους αγώνες της Παγκόσμιας Πανεπιστημιάδας 2019, φέρνει την πρωταθλήτριά μας πιο κοντά στην Ολυμπιακή πρόκριση.

Με τους βαθμούς που κέρδισε η Κουττούκη στην Πανεπιστημιάδα και σε διάφορες παγκόσμιες διοργανώσεις ως επίσης και σε Grand Prix 2019, κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις της Παγκόσμιας και Ολυμπιακής βαθμολογίας, που της δίδουν μεταξύ άλλων το δικαίωμα να λαμβάνει απευθείας μέρος σε όλα τα Grand Prix που σ’ αυτά λαμβάνει μέρος μόνο η ελίτ του Παγκόσμιου Τάεκβοντο και συγκεκριμένα με καθορισμένο αριθμό αθλητών/αθλητριών.

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΟΤΚ εύχονται στην Κυριακή Κουττούκη να πραγματοποιήσει με επιτυχία τον αντικειμενικό της σκοπό, που δεν είναι άλλος παρά η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020», αναφέρει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι συγχαρητήρια στην Κουττούκη έδωσαν και οι Ανώτατοι Αθλητικοί Φορείς του τόπου μας, ΚΟΑ και ΚΟΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ