aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠολύ καλή παρουσία της Κυπριακής Κωπηλασίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων 2020

Πολύ καλή παρουσία της Κυπριακής Κωπηλασίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων 2020

Με την κατάκτηση της 4ης θέσης στο τελικό Β’ και την 10ην στην γενική κατάταξη μεταξύ 12 χωρών, μπροστά από τους αθλητές του Ισραήλ και της Αρμενίας ολοκλήρωσε την πολύ καλή παρουσία του ο αθλητής μας Ιάσωνας Διογένους στην συμμετοχή του με τα χρώματα της Εθνικής Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων και νεανίδων.

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διεξήχθη φέτος κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες λόγο κορονοιού στις 26-27 Σεπτεμβρίου 2020 στο Βελιγράδι της Σερβίας και ο αθλητής μας υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Αριστοτέλη Ιωάννου αγωνίστηκε στο μονό σκιφ εφήβων JM1x | Junior Men’s Single Sculls, με αρκετά καλή συνολική παρουσία.

Ο αθλητής μας μαζί με το προπονητή του Αριστοτέλη Ιωάννου επέστρεψαν στην Κύπρο τα ξημερώματα της Δευτέρας και έχουν υποβληθεί σε όλες τι απαραίτητες εξετάσεις για τον κορωνοιό.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τους χορηγούς μας ΟΠΑΠ, UNICARS/SΚODA και Medοchemιe Ltd που με την βοήθεια τους δώσαμε ως Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας την δυνατότητα σε ακόμα ένα αθλητή μας να δοκιμάσει τις δυνατότητες του και εκτός Κύπρου.

Συγχαρητήρια στον αθλητή μας, του ευχόμαστε τα καλυτέρα τόσο στην κωπηλασία όσο και στα μαθήματα του. Συγχαρητήρια και στον προπονητή του που με την βοηθειά του προετοιμάστηκε και αγωνίστηκε σε ένα πραγματικά δύσκολο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ